search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare i fritidshem (2 tjänster)

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsNorrängsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2018-07-01
Sista ansökningsdag2018-05-06
Referensnr17-60-0698
Publicerad2018-04-09
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Norrängsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2018-07-01
Sista ansökningsdag
2018-05-06
Referensnr
17-60-0698
Publicerad
2018-04-09

Arbetsplatsbeskrivning
Norrängsskolan vid Vätterns östra strand i Huskvarna är en grundskola F-6 med drygt 310 elever och 50 personal. Vi arbetar utifrån ett entreprenöriellt förhållningssätt, där vi tror på och ser varje elevs förmåga och vilja att lära. Vårt gemensamma mål är att varje elev känner trygghet i en positiv lärmiljö och lär och utvecklas på bästa sätt utifrån sin potential. God kompetens (alla lärare har legitimation) sammanvävt med hög personaltäthet, höga förväntningar och ett stort engagemang där ett nära samarbete mellan elever och vårdnadshavare ligger till grund för den höga måluppfyllelse som eleverna på Norrängsskolan når.

Välkommen att arbeta tillsammans med oss - för varje elevs bästa!

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är att vara lärare i fritidshem där samverkan med förskoleklass och skolår 1 eller skolår 2 och 3 ingår förutom fritidsverksamheten. Du ingår i ett arbetslag med lärare i grundskola och/eller förskoleklass. Du ska fungera som ett tydligt stöd för eleverna i skolans olika verksamheter, så att eleverna kan utvecklas enligt målen i Lgr 11.

Kompetenskrav
Du är utbildad lärare med inriktning mot fritidshem, eller liknande examen. Du förväntas ha god vana att hantera moderna IKT-verktyg.
Vi söker dig som brinner för elevers utveckling och vill vara med och göra skillnad.

Att du ser styrkan i att arbeta i ett arbetslag och är en tydlig ledare är egenskaper vi värdesätter hos dig som lärare. Du är kommunikativ och har lätt att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du strävar efter att utveckla varje elevs förmågor. Vi ser gärna att du har ett elevnära arbete runt värdegrund och trygghet. Du är en person som finns till för alla elever på skolan och du anammar skolans gemensamma förhållningssätt.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar
Pär Henriksson, rektor 036-106685
Lärarförbundet: Liselott Klarén -Puleston 036-102376

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.