search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare fritidshem, 6 tjänster

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsRibbaskolan, Gränna
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
Tillträdesdag2018-08-01
Sista ansökningsdag2018-04-22
Referensnr18-60-0188
Publicerad2018-04-09
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Ribbaskolan, Gränna
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2018-08-01
Sista ansökningsdag
2018-04-22
Referensnr
18-60-0188
Publicerad
2018-04-09

Arbetsplatsbeskrivning
Ribbaskolan är en F-9-skola i Gränna. Här arbetar 75 personer och 540 elever i åldrarna 6-16 år har sin skolgång hos oss. Skolan erbjuder fina, fräscha och ändamålsenliga lokaler och vi finns i en vacker och inspirerande miljö vid Vättern.
Alla som arbetar på Ribbaskolan arbetar för elevens bästa. En positiv och trygg lärmiljö är viktig för oss och vi verkar tillsammans för en skola där vi för pedagogiska diskussioner och utvecklande samtal. Personalens kompetens och engagemang märks tydligt i det dagliga arbetet och när vi nu utvecklar skolan vidare. Vi strävar efter att vara en skola, som vilar på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet.

Arbetsuppgifter
Som lärare i fritidshem på Ribbaskolan arbetar du dels på någon av våra fyra fritidshemsavdelningar, dels i skolsamverkan, främst tillsammans med åk F-3. Ditt arbete består av att leda och stödja elever för att främja deras lärande och utveckling. Du har en tydlig förankring i skolans värdegrund och arbetar för trygghet, motivation och glädje att lära.

Kompetenskrav
Du är utbildad lärare i fritidshem eller fritidspedagog, gärna med inriktning musik, bild eller idrott. Vi ser tidigare erfarenhet av arbete på fritidshem som en merit, men inte som ett krav, utan välkomnar alla med adekvat utbildning och examen att söka tjänst hos oss. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Gunilla Crona, rektor, tel 036-106660
Jennifer Winslööw, lärare i fritidshem, LF, tel 0722 303 203


Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.