search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till korttidsenhet

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsJunegårdens äldreboende
AnställningsformTillsvidare
OmfattningAnge önskad sysselsättningsgrad
TillträdesdagEnl överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-04-18
Referensnr18-71-0067
Publicerad2018-03-29
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Junegårdens äldreboende
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
Ange önskad sysselsättningsgrad
Tillträdesdag
Enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-04-18
Referensnr
18-71-0067
Publicerad
2018-03-29

Vilka är vi?
Junegårdens äldreboende är centralt beläget på Gräshagen med trivsam omgivning. Det finns 4 enheter särskilt boende och 2 korttidsenheter. Gläntan är en korttidenhet med 11 rum och Mårbacka har 6 rum för personer med demensproblematik.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill ansvara för att ge daglig omvårdnad och omtanke till boende på korttidsenheterna. Vi är ett arbetslag med 12 medarbetare som trivs med varandra, uppskattar rak kommunikation, flexibilitet samt tycker om att skratta tillsammans.

Vad innebär tjänsten?
Hos oss arbetar vi med alla förekommande arbetsuppgifter på korttidsenheten där personlig omvårdnad, medicinhantering samt palliativ vård ingår. Vi lägger stor vikt vid individers integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att ha individen i fokus. I vårt arbete ingår även genomförandeplaner och social dokumentation.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet eller motsvarande och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i vården. Du har ett intresse för människor, vill arbeta utifrån ett salutogent synsätt och har ett professionellt bemötande. Du är flexibel, lyhörd och har en god samarbetsförmåga. Vi önskar att du har ett intresse för att utvecklas i arbetet och vill vara delaktig i vårt förändringsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och mognad

Vad erbjuder vi?
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter

Övrigt
Tjänsten är tillsvidare med start enligt överenskommelse, arbetet är förlagt till dag/kväll.
Löpande urval tillämpas så du är välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Enhetschef Maria Hall, 036-10 56 80

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.