search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Exploateringsadministratör

FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsAvd. Mark o Exploatering
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnl. ö.k.
Sista ansökningsdag2018-01-24
Referensnr18-55-0008
Publicerad2018-01-09
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
Avd. Mark o Exploatering
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enl. ö.k.
Sista ansökningsdag
2018-01-24
Referensnr
18-55-0008
Publicerad
2018-01-09

Arbetsplatsbeskrivning
Tekniska kontoret är en förvaltning med ca 700 anställda. Vi planerar för framtiden och står inför nya spännande uppdrag och där behövs du som ny exploateringsadministratör. Du kommer att arbeta på mark- och exploateringsavdelningen som har ansvaret för kommunens mark- och bostadsförsörjning. Verksamheten medverkar aktivt i hela samhällsbyggnadsprocessen från initiering till genomförande och driver spännande omvandlingsprojekt. En avdelning som präglas av positivism, affärsmässighet och ett glatt samarbetsklimat och där lösningsorienterade diskussioner är en naturlig del av vardagen.

Arbetsuppgifter
Som exploateringsadministratör i den här rollen, är du initiativrik, självgående och beslutsmässig. Du kommer att hantera ett stort antal arbetsområden parallellt bl.a. ajourhållande av statistik, planering och upprätthållande av attraktiv och kommunikativ information samt vara ett stöd till avdelningen i utvecklingsskeden. Du kommer vidare att hanterar en hel del ekonomifrågor såsom planering, analys och uppföljning samt löpande debiteringar resp. fullföljande av tecknade avtal rörande försäljning av mark eller annan upplåtelse. För detta krävs god avtalsförståelse och relevanta kunskaper inom fastighetsjuridik.
Arbetet sker självständigt med stöd och hjälp från arbetskamrater med bred erfarenhet och stor kunskap inom arbetsområdet. I ditt dagliga arbete har du kontakt med markägare, entreprenörer och andra kommuninnevånare och du driver ditt arbete i stort kund- och medborgarfokus.

Kompetenskrav
Vi tror att du har en administrativ bakgrund och har arbetat några år inom offentlig sektor. Erfarenhet från liknande befattning är meriterande. Det är mycket viktigt att behandla alla lika och samtidigt vara smidig och lösningsorienterad. Som person är initiativrik, ansvarsfull och med stort engagemang. Du behöver vara noggrann, strukturerad och ha kunskaper inom fastighetsjuridik resp. fakturahantering. Vi ser att du har intresse för utvecklande samarbetsfrågor samt kan hantera ett flertal frågor/ projekt parallellt. Du behöver kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.
Vi erbjuder dig en spännande tjänst på en attraktiv och rolig arbetsplats där du får ha en viktig bidragande roll i Jönköpings stadsutveckling.

Övrigt
Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:
• Förutsättningar och vilja till delaktighet
• Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
• Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
• Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Vill du vara med och påverka Jönköping, vi söker dig som är kunnig, glad och med stort engagemang !

Upplysningar
Avdelningschef Linda Helte 036-10 23 81

Vision: Susanne Bosevik-Carlsson 036-10 77 94Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.