search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Förskollärare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsTabergs förskoleområde
AnställningsformTillsvidareanställning
Omfattning100 %
TillträdesdagSnarast eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-01-28
Referensnr18-60-0008
Publicerad2018-01-09
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Tabergs förskoleområde
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Snarast eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-01-28
Referensnr
18-60-0008
Publicerad
2018-01-09

Arbetsplatsbeskrivning
Annonsen gäller flera tjänster. Tabergs förskoleområde består av fyra förskolor i samhället Taberg: Tabergs förskola, Tahe förskola, Ullstigens förskola och Åsa förskola.
Samhället Taberg ligger endast 5 minuter från E4:an/Torsvik. Vi är en lagom stor enhet och har därmed nära till beslut. Nyutexaminerade förskollärare har stöd av mentor under en introduktionsperiod. Vi ingår i projektet med Övningsförskolor. Under läsåret 17/18 ingår vi även i projektet: "IT - för bättre lärande".

Tjänsterna är förlagda till Ullstigens och Tahe förskolor. På Ullstigens förskola arbetar vi med de äldsta barnen i ett storarbetslag. Tjänsterna avser både tjänst i storarbetslag och på småbarnsavdelning.

Arbetsuppgifter
Att tillsammans med arbetslaget planera, genomföra, dokumentera och utvärdera verksamheten, samt följa upp de mål som finns i läroplanen - Lpfö 98/2016.

Kompetenskrav
Du är förskollärare eller lärare med inriktning mot förskola. Vi söker dig, som vill vara med och utveckla vår förskola. Du ska ha god samarbetsförmåga och aktivt arbeta för att göra verksamheten utvecklande och lärande i en trygg miljö. Du ska även ha en grundläggande IT-kompetens.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Förskolechef Kerstin Bergstrand 036-10 39 95
Bitr förskolechef Anneli Dalberg 036-10 38 56
Lärarförbundet Elisabeth Ackeby 036-10 38 79
Frida Creutzberg Karlberg 036-10 38 78

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.