search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Arbetsledare

FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsMiljöhantering i Jönköping/MilJön
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnl. ö.k.
Sista ansökningsdag2018-01-22
Referensnr18-55-0005
Publicerad2018-01-08
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
Miljöhantering i Jönköping/MilJön
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enl. ö.k.
Sista ansökningsdag
2018-01-22
Referensnr
18-55-0005
Publicerad
2018-01-08

Arbetsplatsbeskrivning
Miljöhantering i Jönköping är verksamma inom området avfallshantering. Vår anläggnings tillstånd innefattar både behandling och deponering av IFA (icke farligt avfall) och FA (farligt avfall) och vi är miljöcertifierade enligt ledningssystemet ISO 14001. På vår anläggning som är lokaliserad mellan Tenhult & Barnarp tar vi emot de flesta typer av avfall som uppkommer i samhället, exempelvis förorenade jordar, industriavfall samt avfall från June Avfall AB:s sophämtning och sortergårdar.
Personalstyrkan består idag av 12 heltidsanställda.

Läs gärna mer om vår verksamhet på www.miljonjkpg.se

Arbetsuppgifter
Arbetsområden som kommer att vara aktuella för tjänsten är bland annat: Utveckla, leda, planera och följa upp den dagliga driften i syfte att uppnå bästa möjliga resursanvändning gällande såväl din personal samt de entreprenadmaskiner som ingår i verksamheten. Du är närmsta chef och har därmed arbetsmiljöansvaret samt är lönesättare för arbetsgruppen som idag består av åtta medarbetare. Du ska rapportera avvikelser samt se till att verksamheten bedrivs efter gällande tillstånd och lagar. Du skall följa upp arbetsmiljön, planera och utföra egenkontroller och skyddsronder samt vara behjälplig i alla delar i organisationen till att enheten når uppsatta mål.

Kompetenskrav
Om du är en tydlig, strukturerad, kreativ & flexibel ledare samt ha god samarbetsförmåga passar du in i tjänsten och arbetsgruppen.
Du bör ha erfarenhet av arbetsledning och god förmåga att kommunicera med andra människor.
Du skall kunna utveckla och motivera personalgruppen till hög effektivitet och hög grad av trivsel på arbetsplatsen. Det är meriterande med erfarenhet från entreprenad och/eller avfallsbranschen.
Du behöver goda datakunskaper samt kunna tala och förstå svenska eftersom vi i stor utsträckning använder komradio för den interna kommunikationen.

Körkort B är ett krav.

Övrigt
Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:
• Förutsättningar och vilja till delaktighet
• Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
• Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
• Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Upplysningar
Ulf Gustafsson, Verksamhetschef 0722-02 50 65

Kommunal: Carina Gardewall 036 - 10 51 00
Vision: Susanne Bosevik-Carlsson 036 - 10 77 94


Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.