search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Bovärd/Fastighetsskötare

FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsFastighetsavdelningen/ Kommersiella och Kulturella fastigheter
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnl. ö.k.
Sista ansökningsdag2018-01-22
Referensnr18-55-0003
Publicerad2018-01-08
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
Fastighetsavdelningen/ Kommersiella och Kulturella fastigheter
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enl. ö.k.
Sista ansökningsdag
2018-01-22
Referensnr
18-55-0003
Publicerad
2018-01-08

Arbetsplatsbeskrivning
Jönköpings kommun befinner sig i ett expansivt läge vilket ställer stora krav på den kommunala organisationen att tillgodose de behov som finns inom de områden som Tekniska nämnden ansvarar för. Som bovärd kommer du att utgå från våra fina lokaler inom Science Park i Jönköping.

Tekniska kontoret svarar för kommunens fastigheter inom Jönköpings kommun. Enheten Kommersiella fastigheter ansvarar för drift och underhåll av kommunens byggnader med ett särskilt kulturellt värde eller byggnader med privata hyresgäster.

Arbetsuppgifter
Bovärden bidrar till att skapa och upprätthålla en bra relation till hyresgäster och rapportera hyresgästsynpunkter samt att utföra systematisk rondering enligt fastlagt schema.
Vidare hanterar man serviceanmälan, klagomål och att beställa/följa upp åtgärder och reparationer i byggnaden av enklare karaktär.


Kompetenskrav
Vi söker dig som har gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot, eller påbyggnad inom, teknik, fastighet , eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Har du erfarenhet av SBA (systematiskt brandskyddsarbete), ronderingsarbete, lägenhetsbesiktning, VVS eller el är det meriterande. Har du erfarenhet av arbete inom fritidsverksamhet anses detta också meriterande.

Som person är du strukturerad, kvalitetsmedveten och tar ansvar för din uppgift, är utåtriktad och arbetar bra tillsammans med andra människor. Du har också lätt för att kommunicera på ett tydligt men samtidigt lyhört sätt. Du har lätt för att anpassa dig till olika/ändrade omständigheter och klarar att ha många bollar i luften samtidigt.
Körkort B är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid din sociala kompetens och det är en fördel om du har arbetat i en liknande roll som innefattar både teknik och kontakt med människor.


Övrigt
Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:

• Förutsättningar och vilja till delaktighet
• Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
• Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
• Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete


Tekniska kontoret är av tradition en mansdominerad förvaltning. En jämnare könsfördelning eftersträvas.


Upplysningar
Daniel Islann, chef Kommersiella fastigheter
Tfn 036-106030

Fredrik Rönneke Verksamhetschef Fastighet
Tfn 036 – 10 52 67

Vision, Susanne Karlsson Bosevik 036 - 10 77 94
Kommunal, Carina Gardewall 036 - 10 51 00


Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.