search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Specialpedagog

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsRosenlundsskolan 7-9
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-02-04
Referensnr18-60-0001
Publicerad2018-01-08
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Rosenlundsskolan 7-9
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-02-04
Referensnr
18-60-0001
Publicerad
2018-01-08

Arbetsplatsbeskrivning

Rosenlundsskolan 7-9 är en centralt belägen skola med ca 400 elever och 50 personal.
Vi är en arbetsplats som präglas av en positiv atmosfär, vilket elevernas årliga trygghetsenkät och medarbetarenkäten visar. Skolans devis är "Elevens hela skoldag där varje möte är viktigt. Du gör skillnad." Vi vill med vår devis betona vikten av att alla, oavsett ålder, är viktiga för att alla ska trivas och prestera sitt bästa.

På vår skola finns en härlig blandning av elever, exempelvis stad och landsbygd, etnisk bakgrund och intressen vilket speglar samhället i stort. Skolan har höga förväntningar på att varje elev ska lyckas och gå en ljus framtid tillmötes.


Arbetsuppgifter
Att tillsammans med de övriga specialpedagogerna på skolan ansvara för det specialpedagogiska perspektivet i EHT-teamet samt ansvara för olika typer av utredningar. I uppdraget ligger också att vid behov själv möta olika elever/elevgrupper och handleda pedagogerna. Tjänsten fokuserar på eleverna i övergången från mellan- till högstadiet (från årskurs 5 och uppåt).


Kompetenskrav
Utbildad specialpedagog, gärna med tidigare yrkeserfarenhet från 7-9.

Övrigt
Vi söker efter en specialpedagog som trivs med åldersgruppen och som är skicklig i att möta både elever och vuxna. Du ska vara flexibel i ditt eget och EHT-teamets gemensamma arbete för att alla elever ska känna att de lyckas i skolan. Grundläggande IT-kompetens är ett krav.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret


Upplysningar
Lotta Johansson, rektor, 036-106400
Jessica Schönbeck, bitr. rektor, 036-106351
Azrina Herco, Lärarnas Riksförbund, 036-106370
Nina Dale, Lärarförbundet, 036-106342

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.