search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare 1-3

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsDalviks skolområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2018-03-01
Sista ansökningsdag2018-01-28
Referensnr18-60-0005
Publicerad2018-01-08
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Dalviks skolområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2018-03-01
Sista ansökningsdag
2018-01-28
Referensnr
18-60-0005
Publicerad
2018-01-08

Arbetsplatsbeskrivning
Dalviksskolan är en F - 6 skola med vackert naturnära läge på Dalvikshöjden. Våra ledmotiv är trygghet, kunskap och miljö. Vi är möjligheternas skola där vi ser till varje barns behov och förmåga. Här tar alla vuxna ett gemensamt ansvar för alla barn.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för planering, genomförande och uppföljning av undervisningen i samverkan med arbetslaget mot de lägre åldrarna (1-3). Du är väl insatt i de nya styrdokumenten och använder pedagogiska planeringar som grund för ditt arbete, du är också trygg i att undervisa i den första läs-, skriv- och matematikinlärningen. Du har förmågan att skapa en strukturerad lärmiljö där elever känner sig trygga. Du är nyfiken på och har goda kunskaper i IKT i undervisningen. Som person vill vi att du är ansvarsfull och lösningsfokuserad, har ett positivt förhållningssätt samt en förmåga att skapa goda relationer med både barn och vuxna.

Kompetenskrav
Adekvat lärarutbildning för årskurs 1-3 + IT-kompetens. Vi söker dig som tillför entusiasm, energi och lust i arbetet. Du har lätt för att samarbeta och är lyhörd för idéer. Du har förmågan att se elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får elever att växa och utvecklas. Du känner en stolthet för ditt arbete och vill göra skillnad.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar
Per Johansson, Rektor 106164
Anders Josefsson, Biträdande rektor 107323
Anna Isidorsson, Lärarförbundet 107729

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.