search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Sommarjobb Sjuksköterska

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsHälso- och sjukvårdsfunktionen
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattningenl överenskommelse
Tillträdesdagenl överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-06-19
Referensnr17-71-0270
Publicerad2017-12-21
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Hälso- och sjukvårdsfunktionen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
enl överenskommelse
Tillträdesdag
enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-06-19
Referensnr
17-71-0270
Publicerad
2017-12-21

Som sjuksköterska/specialistsjuksköterska i Hälso- och sjukvården i Jönköpings kommun får du ett flexibelt arbete med stort ansvar och utmaningar. Hos oss är teamkänsla, delaktighet och samverkan är viktigt!

Vilka är vi?
Hälso- och sjukvårdsfunktionen i Jönköpings kommun är uppdelat i elva team. Nio av dem ansvarar för varsitt geografiskt område. De andra har olika specialinriktningar med specifika målgrupper. Vi arbetar tvärprofessionellt. Det innebär att specialistsjuksköterska/sjuksköterska, undersköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut och rehabassistent arbetar nära varandra. Tillsammans är vi cirka 450 medarbetare.

Vad innebär arbetet?

Hemsjukvård innebär att vi utför planerade och akuta hälso- och sjukvårdsinsatser i den enskildes hem oavsett boendeform. Som sjuksköterska/specialistsjuksköterska gör du medicinska bedömningar, insatser och hanterar medicintekniska produkter. Du ansvarar för läkemedelshantering, handleder och säkerställer en god kvalitet i omvårdnaden. I vårt arbete som bygger på samverkan har sjuksköterskan ofta en central roll.

Vi har en organisation för natten där man ansvarar för ett större geografiskt område och där vi stöttar och hjälps åt över gränserna.

Som ny hos oss kommer vi överens om ett introduktionsprogram anpassat utifrån dina erfarenheter och förkunskaper. Handledare finns i respektive team.

Bonus till semestervikarier
Arbetar du 6 veckor eller längre får du bonus utöver din ordinarie lön. Bonusen blir högre ju fler veckor du arbetar i sommar. Du som jobbar 10 veckor får 6 000 kronor.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Kanske har du dessutom en specialistutbildning med inriktning distriktssköterska eller vård av äldre. Som person är du trygg och empatisk och har förmågan att anpassa dig till ändrade omständigheter och olika situationer. Du är strukturerad, kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du samarbetar bra med andra och trivs med teamarbete.

Övrigt
Vi ser gärna att du arbetar under båda semesterperioderna (mitten av juni till mitten av augusti). Urval sker löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan!

Upplysningar Enhetschef
Enhetschef Anki Roos: 036-107623, ann-christine.roos1@jonkoping.se
Enhetschef Camilla Klasson: 036-107535, camilla.klasson@jonkoping.se
Enhetschef Carin Alm: 036-102240, carin.alm@jonkoping.se

Följ Hälso & sjukvårdsfunktionen på Instagram: jkpg_halsosjukvard

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.