search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Systemförvaltare

FörvaltningStadskontoret
ArbetsplatsLöneenheten
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEfter överenskommelse
Sista ansökningsdag2017-12-21
Referensnr17-04-0057
Publicerad2017-12-07
Förvaltning
Stadskontoret
Arbetsplats
Löneenheten
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Efter överenskommelse
Sista ansökningsdag
2017-12-21
Referensnr
17-04-0057
Publicerad
2017-12-07

Arbetsplatsbeskrivning
Löneservice finns på kommunens centrala HR-avdelning och ansvarar för handläggning och utbetalning av lön och arvoden till kommunens medarbetare, uppdragstagare och förtroendevalda. Enheten hanterar ca 17 000 utbetalningar per månad.

Vi är 35 personer som arbetar med lönerelaterade frågor, systemförvaltning, pensionsfrågor och support. Vi stödjer och servar chefer och medarbetare i Jönköpings kommun samt kommunens bolag. Arbetsplatsen kännetecknas av engagerade medarbetare som arbetar med att tillhandahålla effektiva och användarvänliga systemstöd med fokus på korrekt lön och pension till rätt medarbetare i avtalad tid.

Vi arbetar med personalsystemet Personec P.

Arbetsuppgifter
Som systemförvaltare på Löneservice ingår du i ett team på fem personer. Teamet ansvarar för att förvalta, underhålla och vidareutveckla vårt personalsystem Visma Personec P samt övriga system kopplade till det, t ex Time Care, Neptun, WinLas och Adato.

Arbetet är självständigt och innebär både operativt och strategiskt arbete. Du fångar upp och möter behov från användare samt samordnar förändringsaktiviteter och utvecklingsfrågor. Du arbetar med samtliga förvaltningar och kommunala bolag. Arbetet innebär också kontakter och samverkan med leverantörer och kommunens IT-avdelning.


Kompetenskrav
Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot IT samt några års erfarenhet av personalsystem. Du har goda IT-kunskaper och intresse för IT-system. Erfarenhet av systemförvaltning är meriterande. Har du erfarenhet av Personic P så är det positivt.

Du arbetar systematiskt och strukturerat, har lätt för att samarbeta och är van att ta initiativ. Du har god analytisk och problemlösande förmåga, är flexibel samt har lätt för att uttrycka dig både i tal och i skrift.

Upplysningar
Maria Idéhn, Förhandlingschef/Lönechef tfn. 036-10 59 07.
Agneta Krusing, Systemförvaltare tfn. 036-10 79 20.
Victoria Lindén, Vision tfn. 036-10 55 04.

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Stadskontoret
Stadskontoret är den centrala förvaltningen i kommunen och kommunstyrelsens och kommunfullmäktiges serviceorgan. Vi är också en strategisk lednings- och utvecklingsresurs för hela kommunen.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.