search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Enhetschef

#LI-priority
FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen, område arbete - assistans
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2017-12-27
Referensnr17-70-0267
Publicerad2017-12-07
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen, område arbete - assistans
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2017-12-27
Referensnr
17-70-0267
Publicerad
2017-12-07

Gillar du att jobba i team? Gillar du utveckling och är lösningsorienterad i ditt förhållningssätt? Vi utökar verksamheten och hoppas att du vill arbeta som enhetschef hos oss! Dessutom söker vi även vikarierande enhetschefer.

Vilka är vi?
Funktionshinderomsorgen inom Socialförvaltningen i Jönköpings kommun är f.n. uppdelad i fyra områden med en gemensam Funktionschef och Stab. Aktuella områden är; Arbete – Assistans. Boende - Korttids, Socialpsykiatri – Resurs och Myndighetsutövning. Funktionshinderomsorgen arbetar med människor i alla åldrar och livssituationer som har funktionsnedsättning.

Till område Arbete – Assistans söker vi nu enhetschefer som skall arbeta med personlig assistans. Som enhetschef arbetar du i team tillsammans med andra enhetschefer och en enhetsadministratör. Teamen är placerade i nyrenoverade lokaler på A6-området i Jönköping.

Vi har medarbetare som kommer att vara föräldralediga och därför söker vi även vikarierande enhetschefer.

Vad innebär tjänsten?
Som enhetschef strukturerar, planerar och utvecklar du den enhet du har ansvar för tillsammans med dina medarbetare. Du är underställd områdeschefen och har verksamhets-, personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar. I ditt arbete har du stöd av HR-konsult, ekonom och framförallt av ditt team. Du skall tillsammans med kollegor och team utveckla metoder och arbetssätt. Tillsammans jobbar vi för att främja hälsa och inflytande i varje möte.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har examen från högskola med relevans för socialtjänsten. Har du tidigare erfarenhet av arbete i ledande befattning inom socialt arbete eller liknande är det meriterande. Du är tydlig, initiativrik och resultatinriktad samt har en god förmåga att organisera och prioritera. Vidare ser vi att du är aktiv, lyhörd och närvarande som ledare med en förmåga att hantera såväl sakfrågor som medarbetare på ett professionellt sätt. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
• Som ny chef i Jönköpings kommun kommer du att genomgå ett omfattande chefintroduktionsprogram och ges möjlighet till personlig vidareutveckling.
• Vi tillämpar flexibel arbetstid vilket innebär att du, utifrån verksamhetens behov, själv kan välja din arbetstid inom vissa tidsramar.
• Vi är måna om att våra medarbetare ska må bra och vara friska, varför vi aktivt arbetar efter vår friskvårdspolicy samt erbjuder rabatter inom friskvårdsområdet.
• Vi tillämpar individuell lönesättning.

Övrigt
Urval och intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Områdeschef Eva Bjurenstedt, 036-10 68 38
Fackliga företrädare: http://www.jonkoping.se/fackligasoc


Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.