search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Förskollärare inriktning förskoleklass

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsHakarps skolområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag2018-01-08
Sista ansökningsdag2017-12-21
Referensnr17-60-0727
Publicerad2017-12-07
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Hakarps skolområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
2018-01-08
Sista ansökningsdag
2017-12-21
Referensnr
17-60-0727
Publicerad
2017-12-07

Arbetsplatsbeskrivning
Hakarps skolområde ligger på Huskvarnas höjder i natursköna områden och består av tre skolor: Egnahemsskolan (F-3), Nordskogens skola (F-3) och Stensholmsskolan (F-6). I januari 2018 kommer drygt 700 elever gå på våra skolor, varav 175 elever på Egnahemsskolan. Hakarps skolområde kännetecknas av en väldigt engagerad och kunnig personal som gör ett fantastiskt arbete för och med våra elever.

Arbetsuppgifter
Vi söker en förskollärare, alternativt pedagog eller person med annan likvärdig erfarenhet till förskoleklass på Egnahemsskolan. Du ska under vårterminen först och främst stödja enskild elev i förskoleklass men också vara en viktigt del i arbetslaget.

Kompetenskrav
Förskollärare eller annan lärarexamen och legitimerad att arbeta i förkoleklass. Erfarenhet av arbete med barn med särskilda behov är meriterande. Erfarenhet av arbete i förskoleklass är önskvärt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar
Rektor, Tina Djärf, 036-102588
tina.djarf@jonkoping.se
Gunilla Tomt Nordström, LR, 036-107412

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.