search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare 7-9 ma/tk

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsStadsgårdsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdagenl överenskommelse
Sista ansökningsdag2017-12-28
Referensnr17-60-0739
Publicerad2017-12-07
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Stadsgårdsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2017-12-28
Referensnr
17-60-0739
Publicerad
2017-12-07

Arbetsplatsbeskrivning
Är du lärare med inriktning mot matematik och teknik? Vill du arbeta i en mångkulturell miljö med ett nära samarbete kring elevernas hela skoldag. Välkommen att söka tjänst som lärare på Stadsgårdsskolan. Vi är en 7-9 skola med ca 290 elever samt en undervisningsgrupp inom autismspektrat och en förberedelseklass. Skolan ligger i området Råslätt, utanför Jönköping och våra elever kommer främst från Råslätt, Grästorp och Barnarp. Stadsgårdsskolan har under många år bedrivit ett aktivt utvecklingsarbete för att kunna möta elever med olika bakgrund och förutsättningar på bästa sätt. Skolan utgör en mycket stimulerande blandning av elever och kulturer. Enligt Skolinspektionens beslut från höstterminens inspektion är undervisningen av högsta kvalitet och det råder en stor samstämmighet kring hur arbetet fungerar mellan elever, lärare och ledning. Vi är just nu inne i ett aktivt utvecklingsarbete kring specialpedagogiskt förhållningssätt och arbetet mot kränkande behandling. Vårt ledord för verksamheten är "tillsammans".

Arbetsuppgifter
Du kommer undervisa i matematik, teknik och/eller annat ämne du har i din behörighet. Du kommer ingå i ett arbetslag tillsammans med lärare med olika ämneskompetens. I tjänsten ingår att att vara mentor för ett antal elever som du möter i undervisningen.

Kompetenskrav
Behörig lärare i matematik och teknik, ev i kombination med annat ämne, Lärarlegitimation krävs för tillsvidareanställning.

Övrigt
Du är kommunikativ och har lätt att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du förväntas ha vana och kunskap att hantera moderna IKT-verktyg.
Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Din förmåga att intressera, entusiasmera och engagera värderar vi högt, likaså din flexibilitet. Var god ange referenser.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar
Rektor Marcus Simonsson 036-10 64 32
Bitr rektor Pernilla Hjelm 036- 10 39 10
Lärarnas Riksförbund Anders Torhall, 073-152 46 71


Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.