search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska/arbetsterapeut till dagverksamhet

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%*
TillträdesdagSnarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag2017-12-20
Referensnr17-71-0260
Publicerad2017-12-06
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%*
Tillträdesdag
Snarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2017-12-20
Referensnr
17-71-0260
Publicerad
2017-12-06

Vilka är vi?
Dagverksamheterna har öppet dagtid alla vardagar för personer med demenssymptom/demenssjukdom som bor i ordinärt boende. Vi är totalt 26 anställda som är fördelade på 7 dagverksamheter och dessa är belägna i Bankeryd, centrala Jönköping, Öxnehaga, Råslätt och Vissmålen. Alla verksamheter har egna APT men ett gemensamt APK, målarbete och värdegrundsarbete. Vi söker nu dig som är intresserad av en pooltjänst inom dagverksamhet, detta innebär att du kommer arbeta inom samtliga verksamheter.

Vad gör vi?
För oss och våra gäster är social gemenskap viktigt och våra arbetsuppgifter består av att ge stöd och stimulans i olika situationer. Vi utför aktiviteter som utformas utifrån individens egna behov och förmågor. Vi skapar meningsfullhet för gästen och därmed också en trygghet för anhöriga. I vårt arbete samarbetar vi med biståndshandläggare, anhörigstödsteamet och demensteamet, m.fl.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller arbetsterapeut eller kanske har du annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig? Det är meriterande om du har en vidareutbildning inom demens. Vi ser positivt på om du har erfarenhet av att möta personer som drabbats av demens och därmed av en kognitiv funktionsnedsättning. Du ska ha erfarenhet av och tycka om att arbeta i grupp och kunna fokusera och vara närvarande i stunden. Arbetet kräver stor erfarenhet av att möta människor där dem befinner sig och arbeta personcentrerat och jag-stärkande. God förmåga att föra social dokumentation är viktigt. Eftersom samtalet är vårt viktigaste arbetsverktyg behöver du behärska det svenska språket väl. Du behöver vara trygg i din yrkesroll då du kommer arbeta på samtliga dagverksamheter.

Vad erbjuder vi?
- Meningsfullt arbete.
- Möjlighet till att kunna påverka.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter

Övrigt
Tjänster är ett vikariat med god chans till en tillsvidareanställning.
*Ange önskad sysselsättningsgrad.
Arbetet är förlagt till dagtid.
Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Susanne Konradsson, Enhetschef, 036-10 23 00
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.