search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Rosendala äldrecentrum

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsRosendala Äldrecentrum, Huskvarna
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%*
Tillträdesdag2018-01-08 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2017-12-12
Referensnr17-71-0234
Publicerad2017-12-05
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Rosendala Äldrecentrum, Huskvarna
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%*
Tillträdesdag
2018-01-08 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2017-12-12
Referensnr
17-71-0234
Publicerad
2017-12-05

Vilka är vi?
Rosendala äldrecentrum ligger i Huskvarna. Vi har nära till både Vättern, grönområde vid Mjölkafållan och till affärerna i Huskvarna centrum. Verksamheten har 5 olika boendeenheter fördelat på demensboende, äldreboende med hemtjänst och med helinackordering samt dag- och korttidsverksamhet. Vi arbetar utifrån den nationella värdegrunden och med ett salutogent förhållningssätt. Personalen träffas regelbundet i team, alla med sin specifika kunskap som medverkar till en helhetsbild av den boende. Utgångspunkten är den nationella värdegrunden som lägger stor vikt vid att dem som bor på Rosendala äldrecentrum ska uppleva trygghet, delaktighet och meningsfullhet. Nu söker vi en medarbetare till demensenheten.

Vad gör vi?
Arbetet innebär att du ansvarar för att säkerställa vård och omsorg, dokumentation, hantera sjukvård och läkemedel. Du behöver kunna arbeta självständigt, vara flexibel och kunna ta snabba beslut. Du kommer arbeta i nära samarbete med övrig personal på enheten samt med övriga samverkanspartners.

Vem är du?
Undersköterskeutbildning är ett krav. Erfarenhet och intresse av demensvård är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du måste kunna ta och hantera ett stort ansvar. Du är lojal, flexibel och har lätt att samarbeta och skapa relationer med andra människor. Det är viktigt att du har god förmåga att planera och strukturera ditt arbete samt att du har ett professionellt bemötande. Vi önskar att du har ett intresse för att utvecklas i arbetet och vill vara delaktig i vårt förbättringsarbete. Personlig mognad värderas högt då det hjälper dig att förstå olika situationer som den enskilde kan befinna sig i.

Vad erbjuder vi?
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel

Övrigt
*Ange önskad sysselsättningsgrad i ansökan.
Arbetstiden är förlagd till dag och kväll på 5 veckors schema med 2 helger av 5.
Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Jeanette S Burman, Enhetschef 036-10 63 26
Maria Barnardo, Samordnare 036-10 62 27
Ulrica Wegestrand, Facklig företrädare kommunal 036-10 71 56

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.