search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Kock

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsFlahults so
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
Tillträdesdag2018-04-01
Sista ansökningsdag2017-12-26
Referensnr17-60-0733
Publicerad2017-12-04
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Flahults so
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2018-04-01
Sista ansökningsdag
2017-12-26
Referensnr
17-60-0733
Publicerad
2017-12-04

Arbetsplatsbeskrivning
Vi söker en kock till Flahultsskolans kök i Norrahammar! Köket är storköksutrustat, har modern utrustning med kapacitet för ca 800 portioner per dag. Från 1 januari 2018 kommer köket att ingå i ett geografiskt område med fler kök då en ny organisation träder i kraft.

I vårt kök lagar vi mat från grunden med råvaror av bra kvalitet vilket resulterar i goda och näringsriktiga lunchrätter, frukost och mellanmål. Vi har ett gott samarbete med verksamheten och vi är lyhörda för eleverna som vi lagar maten till. Kvalitet, miljö och service genomsyrar vår verksamhet!

Arbetsuppgifter
Som kock hos oss deltar och medverkar du i all daglig praktisk verksamhet i köket utifrån gällande schema. Du är underställd kökschefen som ansvarar för ett geografiskt område med flera kök och i kökets team ingår 2 kockar samt 2 köksbiträden. Det dagliga arbetet består av att tillaga och servera lunch till skolans 550 elever och personal samt utskick av lunch och råvaror till frukost och mellanmål till närliggande skola och 5 stycken förskoleavdelningar.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är utbildad kock och som är positiv, kompetent, lyhörd och flexibel som person. Du är serviceinriktad och sätter alltid dina gäster i centrum. Med kvalitet och ekonomisk medvetenhet ser du möjligheter att driva och utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor mot framtida mål.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Övrigt
Tjänsten kan komma att tas i anspråk av inlasad eller övertalig personal.

Upplysningar
Sara Hult, Skolmåltidsföreståndare - 036 10 36 83
Kommunal - 036 10 57 27


Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.