search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Ädelstenens äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning80 %
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2017-12-18
Referensnr17-71-0258
Publicerad2017-12-04
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
80 %
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2017-12-18
Referensnr
17-71-0258
Publicerad
2017-12-04

Vi söker dig som vill ge våra hyresgäster på Ädelstenen en god omvårdnad och trygghet i deras vardag.

Vilka är vi?
Ädelstenens äldreboende ligger på Kärrhöksgatan 70 B i stadsdelen Råslätt.
Det är ett boende med 27 lägenheter fördelat på tre olika enheter för äldre med demensproblematik. Vi som arbetar här träffas regelbundet i team, alla med sin specifika kunskap som medverkar till en helhetsbild av den boende. Vi jobbar också engagerat med ständiga förbättringar för att utvecklas och för att tillsammans utveckla verksamheten.

Vad gör vi?
Hos oss arbetar du med äldre personer som har demensproblematik där vi utgår från varje individs förutsättningar. Vi arbetar med kontaktmannaskap och individuella genomförandeplaner. I arbetet har vi ett salutogent synsätt där vi ser till och tillvaratar de förmågor och möjligheter som var och en utav de boende har.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet eller motsvarande och det är meriterande med erfarenhet av arbete med demensvård.
Som person är du lyhörd för omsorgstagarens behov och har ett professionellt bemötande. Du är skicklig på att planera ditt arbete, är strukturerad och har god framförhållning. Du arbetar utifrån ett värdegrundsbetonat synsätt och deltar aktivt i vårt arbete med ständiga förbättringar. För att trivas är du flexibel och har en positiv inställning, har förmåga att prioritera och planera ditt arbete både självständigt och tillsammans med dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid dina personliga förmågor och egenskaper.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder bland annat:
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel

Övrigt
Det är en tillsvidareanställning som ska tillsättas och i dagsläget är den 80%. Arbetet är förlagt dagtid/kväll. Vi tillämpar löpande urval så du är välkommen med din ansökan redan idag.

Upplysningar
Enhetschef Maria Thörn Tel: 036 - 10 72 80

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.