search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Förskollärare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsTornfalkens FO
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2017-12-17
Referensnr17-60-0726
Publicerad2017-11-29
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Tornfalkens FO
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2017-12-17
Referensnr
17-60-0726
Publicerad
2017-11-29

Välkommen till oss på Tornfalkens förskoleområde!
Vårt förskoleområde består av Pärlugglans förskola, Rödhakens förskola samt Grankullens förskola 1 och 2. Pärlugglan och Rödhaken ligger på området Råslätt och Grankullen på området Grästorp söder om Jönköping. Tornfalkens förskoleområde har plats för ca 240 barn och består av ca 60 personal.

Arbetsuppgifter
Du förväntas att tillsammans med dina kollegor skapa en kreativ och lärande miljö för barnen genom att driva och utveckla det pedagogiska arbetet utifrån intentionerna i våra styrdokument. Du medverkar till ett gott samarbete med föräldrar, barn och kollegor. Stor vikt läggs vid engagemang, samarbetsförmåga, ett positivt och kreativt synsätt samt ett flexibelt arbetssätt.

Kompetenskrav
Du är legitimerad förskollärare. Har du ännu inte fått din legitimation är du också välkommen att söka. Vi söker dig som är nyfiken på barns lärande och som har undervisningsuppdraget i fokus. Du arbetar aktivt för att erbjuda barnen en verksamhet där det finns utrymme för samverkan, barns delaktighet och allas lika värde. Du har lätt för att samarbeta med såväl kollegor som barn och vårdnadshavare. Stor vikt läggs vid ett positivt synsätt, flexibilitet och ett arbetssätt där barns tankar, frågor och lärprocesser får spela en viktig roll i planering av verksamheten. IT-kompetens ses som meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar
Förskolechef Lise-Lotte Englund 036 10 80 77
Bitr. förskolechef Karin Ahlrot 036 10 81 00
Lärarförbundet Annvie Torell 036 10 80 42

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.