search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Enhetsadministratör

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen, område Boende-korttids
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2018-03-01 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2017-12-13
Referensnr17-70-0262
Publicerad2017-11-29
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen, område Boende-korttids
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2018-03-01 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2017-12-13
Referensnr
17-70-0262
Publicerad
2017-11-29

Vilka är vi?
Funktionshinderomsorgen inom Socialförvaltningen i Jönköpings kommun är uppdelad i fyra områden med en gemensam Funktionschef och Stab. Aktuella områden är; Boende - Korttids, Arbete – Assistans, Socialpsykiatri – Resurs och Myndighetsutövning. Som enhetsadministratör servar du ett antal enhetschefer inom området. Enhetscheferna är uppdelade i olika team. Du kommer att arbeta i ett av dessa team. Arbetsplatsen är förlagd i Jönköping. Vi söker nu dig som vill arbeta som enhetsadministratör inom Boende-Korttids.

Vad gör vi?
Som enhetsadministratör inom Funktionshinderomsorgen har du huvudansvar för personaladministration såsom anställningsavtal, lönerapportering, fakturakontroll, schema, telefonservice, administrativt stöd åt enhetschefer samt förekommande arbetsuppgifter inom kontor och administration. Arbetet innebär mycket kontakt med personal samt kvalificerade administrativa uppgifter.

Vem söker vi?
Du har gymnasieutbildning inom administration och ekonomi. Du är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra. Du har förmåga att strukturerat och organistrat planera ditt arbete och självständigt driva processer framåt. Arbetet kräver att du kan prioritera bland dina olika arbetsuppgifter och samtidigt kunna anpassa dig och hitta nya lösningar vid ändrade omständigheter. Du har goda datakunskaper och är flexibel och noggrann. Erfarenhet av arbete med ekonomi- och personaladministration är meriterande. Det är önskvärt att du har erfarenhet av att arbeta med program som Personec/Visma, Time Care Pool samt Magna Cura.
Stor vikt fästes vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
- Flexibel arbetstid
- Kortare arbetstid juni-augusti
- Generösa möjligheter till kompetensutveckling
- Betald semester första anställningsåret
- Gym på arbetsplatsen
- Subventionerad friskvård
- Rabatt på Länstrafikens årskort och biobiljetter

Övrigt
Vi tillämpar löpande urval och intervjuer. Välkommen med din ansökan!

Vid frågor kontakta:
Åsa Blennborn, Områdeschef 036-10 63 01
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc


Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.