search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Vårdare till verksamhetsnära pool

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen, område Boende-Korttids, team 1
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2017-12-19
Referensnr17-70-0255
Publicerad2017-11-28
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen, område Boende-Korttids, team 1
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2017-12-19
Referensnr
17-70-0255
Publicerad
2017-11-28

Vilka är vi?
Vi söker medarbetare till vår verksamhetsnära pool inom Funktionshinderomsorgen, området Boende-Korttids. Verksamheterna som den verksamhetsnära poolen servar är geografiskt utspridda i Jönköping med omnejd och är fördelade på gruppbostäder, korttidsboende samt servicebostäder.

Vad gör vi?
Verksamhetsnära pool ersätter ordinarie personal vid planerad frånvaro. Arbetsuppgifterna består i att ge ett individuellt anpassat stöd i den dagliga livsföringen som ska tillgodose den enskildes behov. Du ingår i ett team med kollegor i den verksamhetsnära poolen samtidigt som du får kollegor i de verksamheter som du är inne och arbetar i. Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete med stort medborgarfokus.

Vem söker vi?
Du som söker tjänsten har gått Vård- och omsorgsprogrammet, Barn- och fritidsprogrammet eller har motsvarande utbildning. Du har erfarenhet av arbete inom vården, äldreomsorgen eller funktionshinderomsorgen. Du kan ta emot delegering av medicinska insatser utifrån behov i verksamheterna. Arbetsuppgifterna ställer höga krav på eget ansvar, initiativförmåga, att du är lugn och kan hantera stressituationer och att du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Det är viktigt att du är lyhörd och kan samarbeta med såväl medborgare som kollegor och att du har ett intresse för att utveckla verksamheten. Du kan anpassa ditt bemötande och arbetssätt till våra olika verksamheter. Vi ser gärna att du har administrativa kunskaper då det förekommer dokumentation i tjänsten. Körkort underlättar arbetet då våra boenden är utspridda i Jönköping
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
-Förmånscykel
-Möjligheter att se och jobba i våra olika verksamheter och skaffa ett stort kontaktnät som kan gynna dig i framtiden.

Övrigt
Arbetstiden är förlagd till dag/kväll och sovande jour alternativt vaken natt.
Vi tillsätter flera tjänster, vänligen ange önskad arbetstid i ansökan.
Ange önskad sysselsättningsgrad i annonsen.
Provanställning kan komma att tillämpas.
Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Lena Hedin, Enhetschef 036-10 29 20
Patric Danielsson, Enhetschef 036-10 52 87
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.