search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Vårdare till Apelvägens gruppboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsApelvägens gruppboende, Bankeryd
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%*
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2017-12-12
Referensnr17-70-0260
Publicerad2017-11-28
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Apelvägens gruppboende, Bankeryd
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%*
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2017-12-12
Referensnr
17-70-0260
Publicerad
2017-11-28

Vilka är vi?
Apelvägens gruppbostad är belägen i Bankeryd. Gruppbostaden har 4 inneboenden med intellektuella funktionshinder som bor i egna lägenheter. Vår arbetsgrupp består av 9 medarbetare och vi arbetar utifrån den enskildes behov.

Vad gör vi?
Vi på Apelvägens gruppboende arbetar bland annat med att ge personlig omvårdnad, sociala aktiviteter, träning och service med beaktande av medborgarens personliga integritet. Medborgarens behov skall vara utgångspunkten och vi arbetar utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Vårt arbete syftar till att ge den enskilde ett så innehållsrikt och kvalitativt liv som möjligt. Kontaktmannaskap tillämpas och innebär att varje medarbetare har ansvar för en medborgare och håller därmed kontakten med anhöriga, gode män, daglig verksamhet osv. Dokumentation är ett naturligt inslag i arbetet.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom omvårdnadsyrket. Du är lugn och trygg som person och har god självkännedom. Det är viktigt att du har god förmåga att planera och strukturera ditt arbete samt att du har ett professionellt bemötande . Personlig mognad värderas högt då det hjälper dig att förstå olika situationer som den enskilde kan befinna sig i. Vi på Apelvägens gruppbostad arbetar utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt och därför bör du som söker ha god pedagogisk insikt. Även du som har företrädesrätt är välkommen att söka.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel

Övrigt
*Denna tjänst har en sysselsättningsgrad på 80-100%. Ange önskad sysselsättningsgrad i din ansökan.
Arbetstiden är primärt förlagd till vaken natt.
Vi tillämpar löpande urval så du är välkommen med din ansökan redan idag.

Upplysningar
Lena Plomén, Enhetschef 036-10 77 86
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.