search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterskor till Kärrhökens demensenhet

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%*
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2017-12-10
Referensnr17-71-0251
Publicerad2017-11-27
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%*
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2017-12-10
Referensnr
17-71-0251
Publicerad
2017-11-27

Vilka är vi?
Kärrhöken är ett äldreboende med 48 lägenheter fördelade på sex enheter varav två demensenheter. Äldreboendet är beläget på Råslätt med bra bussförbindelser till centrala Jönköping. Det finns ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner och vi arbetar efter ett fastställt schema dag/kväll/helgtjänstgöring.

Vad gör vi?
Vi som arbetar på Kärrhökens äldreboende har arbetsuppgifter som bland annat består av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt social stimuli. Vi lägger stor vikt vid medborgarnas integritet och arbetar efter den värdegrund som bygger på individens önskan och förmåga. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som ska arbeta för att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Vi ska kunna erbjuda stöd och hjälp med hög kvalité för ett självständigt liv. Vi arbetar vidare med ett aktivt relationsskapande kontaktmannaskap och utifrån genomförandeplaner. Vi söker nu två nya medarbetare till demensenheten.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och vill vara med och utveckla samt driva verksamheten framåt. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom omvårdnadsyrket. Vi söker dig som är ansvarstagande och duktig på att planera och strukturera ditt arbete samt har en god framförhållning. Vidare är du flexibel och kan arbeta både självständigt och har lätt för att samarbeta i grupp. Du har en positiv inställning och ser det som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat. Att arbeta med människor kräver förståelse och respekt för individens behov. Vi söker därför dig som har empati och förmåga att sätta dig in i hyresgästernas situation. Som person är du engagerad, initiativrik och lyhörd samt har ett professionellt bemötande gentemot hyresgästerna.

Vad erbjuder vi?
- Subventionerad friskvård bland annat genom gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel
- En trivsam arbetsmiljö
- Regelbunden kompetensutveckling

Övrigt
Arbetet är förlagt till dag, kväll samt helger.
Då det är tillträde snarast har vi löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag!
*Ange önskad sysselsättningsgrad i ansökan.

Upplysningar
Enhetschef Madeleine Fritzon, tel. 036-102502

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.