search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Kristinedals äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100*
TillträdesdagSnarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag2017-12-18
Referensnr17-71-0253
Publicerad2017-11-27
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100*
Tillträdesdag
Snarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2017-12-18
Referensnr
17-71-0253
Publicerad
2017-11-27

Vilka är vi?
Kristinedals äldreboende är ett centralt beläget boende på väster med 60 lägenheter fördelade på 3 plan. 20 av lägenheterna är korttidsplatser, 20 av lägenheterna tillhör äldreboendet och 20 tillhör demensboendet. Vi som arbetar på arbetsplatsen består av cirka 55 medarbetare och nu söker vi en ny medarbetare som vill bli en del av vår arbetsgrupp, Kanske är det du?

Vad gör vi?
Vi som arbetar på demensboendet arbetar bland annat med att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg samt social stimulans. Vi lägger stor vikt vid personernas integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att hela tiden ha individen i fokus. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som ska arbeta för att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Vi ska erbjuda stöd och hjälp med hög kvalitet för ett självständigt liv. Vi arbetar med ett aktivt kontaktmannaskap och ombudsroller. I arbetet ingår även social dokumentation och aktivt arbete med genomförandeplaner.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom demensvård. Vi söker vidare dig som är flexibel, stabil och har en god pedagogisk insikt samt kommunikationsförmåga och datorvana. I vårt arbete är sammarbetet viktigt och därför bör du som söker ha en god sammarbetsförmåga.
Vi värderar personlig mognad högt!

Vad erbjuder vi?
-Subventionerad friskvård bland annat genom gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel.
- Centralt belägen arbetsplats med goda bussförbindelser.
- En stark gruppkänsla med engagerade kollegor.
- Nära samarbete med andra yrkeskategorier.

Övrigt
*Ange önskad sysselsättningsgrad.
Arbetet är förlagt till dag, kväll och helg.
Urval sker löpande, Välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Enhetschef, Milos Licina tel: 036-10 68 60
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasocOm oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.