search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Enhetschef

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsHälso- och sjukvårdsfunktionen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdagenl överenskommelse
Sista ansökningsdag2017-12-31
Referensnr17-71-0250
Publicerad2017-11-24
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Hälso- och sjukvårdsfunktionen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2017-12-31
Referensnr
17-71-0250
Publicerad
2017-11-24

Vi söker dig
Vi söker dig som vill vara med och leda Hälso- och sjukvårdsfunktionen i Jönköpings Kommun!

Du har lämplig högskoleutbildning som till exempel legitimerad sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Vi söker dig som har chefserfarenhet och som är en tydlig ledare med god förmåga att leda och motivera din personal. Som person är du trygg och stabil med god initiativförmåga. Du arbetar strukturerat med fokus på kvalitet, personal och ekonomi. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vilka är vi?
Socialförvaltningen i Jönköpings kommun är en sammanhållen förvaltning med ett tydligt fokus på de personer vi är till för. Vi gör skillnad för våra invånare!

Hälso- och sjukvårdsfunktionen leds av funktionschef, områdeschefer och enhetschefer. Vi är uppdelade i 11 hälso- och sjukvårdsteam som arbetar tvärprofessionellt, vilket innebär att specialistsjuksköterska/sjuksköterska, undersköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut/sjukgymnast samt rehabassistent har ett mycket nära samarbete. I 9 av de 11 teamen ansvarar vi för ett geografiskt område. De övriga 2 teamen har specialinriktning med specifika målgrupper. Tillsammans är vi ca 450 medarbetare.

Vi arbetar med hemsjukvård vilket innebär att vi utför insatser i den enskildes hem oavsett boendeform. Vi utför både planerade och akuta hälso-och sjukvårdsinsatser. I detta ingår vård, omvårdnad, rehabilitering, habilitering och palliativ vård.

Ditt uppdrag
Du kommer att vara enhetschef för ett hälso- och sjukvårdsteam som ansvarar för hälso-och sjukvårdsinsatser inom ett geografiskt område. Du har verksamhets-, ekonomi- och personalansvar för sjuksköterskor/specialistsjuksköterskor, undersköterskor, rehab assistenter, arbetsterapeuter och sjukgymnaster/fysioterapeuter. I tjänsten ingår även kvalitets-och utvecklingsarbete utifrån uppsatta mål och verksamhetens behov. Till din hjälp har du en biträdande enhetschef och enhetsadministratör. Samverkan såväl externt som internt är centralt i tjänsten.

Vi erbjuder
• Som ny chef i Jönköpings kommun kommer du att genomgå ett chefintroduktionsprogram.
• Vi tillämpar flexibel arbetstid vilket innebär att du som chef, utifrån verksamhetens behov, själv kan välja din arbetstid inom vissa tidsramar.
• Vi är måna om att våra medarbetare ska må bra och vara friska, varför vi aktivt arbetar efter vår friskvårdspolicy samt erbjuder rabatter inom friskvårdsområdet.
• Vi tillämpar individuell lönesättning.

Övrigt
Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Områdeschef Maria Frank, tfn 036-107590 alt. maria.frank@jonkoping.se
Vårdförbundet Arja Ringström, tfn 0722 - 10 65 30
Sveriges Arbetsterapeuter Tom Pedersen, tfn 036 - 10 23 15
Fysioterapeuterna Karolina Nykvist, tfn 036 – 10 75 22
Kommunal Mari Carlsson, tfn 036 - 10 50 23
Vision Maria Carlsson, tfn 036 - 10 57 01

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.