search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Husmor

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsBäckadalsgymnasiet
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning50-70 %
TillträdesdagEnligt Överenskommelse till 2018-06-21
Sista ansökningsdag2017-12-13
Referensnr17-61-0143
Publicerad2017-11-29
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Bäckadalsgymnasiet
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
50-70 %
Tillträdesdag
Enligt Överenskommelse till 2018-06-21
Sista ansökningsdag
2017-12-13
Referensnr
17-61-0143
Publicerad
2017-11-29

Bäckadalsgymnasiet:
Är ett studie- och yrkesförberedande gymnasium med ett stort antal gymnasieutbildningar (BA, EE, FT, RL, IN, HV, TE, Introduktionsprogrammen IMSPR, IMIND, IMYRK och IMPRO och gymnasiesärskolan) och indelat i fem rektorsområden.
Bäckadalsgymnasiets värdegrund är att vi vill stå för en ”vänlig tydlighet med höga förväntningar och delaktighet”. Vår vision är att vi vill vara det ledande utbildningscentrat i vår sektor i regionen med hög kompetens och ett stort engagemang hos personalen. Vi vill stödja alla elever och studenter att växa utifrån sina förutsättningar!

Dina arbetsuppgifter:
Blir att sammanställa och ombesörja varubeställningar. Du tar emot varor och fördelar dem till undervisningskök. Du sköter Haccp och håller ordning i varumottagning och förråd. Sköter tvätt av arbetskläder samt handdukar.

Vi vill att du:
Har restaurangutbildning på gymnasienivå samt grundläggande kunskaper inom specialkost. Du behöver vidare ha god kännedom om Livsmedelsverkets hygienföreföreskrifter och rekommendationer och vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet av lokalvård. Du har vidare god datavana och erfarenhet av beställningar och varudistribution. Vi ser gärna att du är certifierad beställare samt har goda kunskaper i Haccp. Mat och matlagning ligger dig varmt om hjärtat och du ser måltiden som en viktig del av vardagen. Som person är du ansvarstagande, tar egna initiativ, har förmåga att vara flexibel och leverera bra kvalitet i ett högt tempo. Du har vidare ett trevligt bemötande, då nära kontakt sker med så väl kollegor i köket som med elever och personal. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi vill också tala om att:
Du för att underlätta rekryteringen gärna får bifoga för tjänsten relevanta betyg och intyg när du söker. Tänk också på att lagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag från belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Intervjuer kan komma att hållas löpande under ansökningstiden. *Vikariatet kan komma att övergå i en tillsvidareanställning.

Vill du veta mer om tjänsten:
Rektor Johan Albertsson, tel.036-10 70 41, mail: johan.albertsson@jonkoping.se Kommunal Ulrika Jensen, tel. 036-10 58 10, mail: ulrika.jensen@jonkoping.se

Fackliga organisationer
http://www.jonkoping.se/fackligaubf

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.