search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Barnskötare pool

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsTorps förskoleområde
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100 %
Tillträdesdag2018-01-01 till 2018-06-30
Sista ansökningsdag2017-12-10
Referensnr17-60-0715
Publicerad2017-11-24
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Torps förskoleområde
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2018-01-01 till 2018-06-30
Sista ansökningsdag
2017-12-10
Referensnr
17-60-0715
Publicerad
2017-11-24

Arbetsplatsbeskrivning
Välkommen till Torps förskoleområde! Torps förskoleområde ligger utmed Vätterns västra kant, strax utanför Jönköpings centrum med goda bussförbindelser till både Jönköping, Huskvarna och Habo. Området består av Torps Ängar, Nyarp, Trånghalla och Bågskyttens förskola. Samtliga förskolor ligger nära skogen och vi tar vara på vår lugna fina närmiljö. Förskolorna arbetar med Grön Flagg. Genom vårt systematiska kvalitetsarbete arbetar vi kontinuerligt för att utveckla verksamheten.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är nyfiken på att utvecklas som barnskötare. Som barnskötare pool kommer du att i första hand arbeta inom vårt förskoleområde som vikarie när någon på området är frånvarande. Du ska tillsammans med övriga i arbetslaget stimulera barns utveckling och lärande samt erbjuda barnen en trygg omsorg. Verksamheten utgår från en helhetssyn på barnet och barnets behov och utformas så att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat, är strukturerad och har god samarbetsförmåga.

Kompetenskrav
Barnskötarutbildning är meriterande.

Övrigt
Det kan röra sig om flera tjänster.

Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag från belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Jenny Ekstrand, Förskolechef, tel 036-105737
Ann-Marie Bergqvist, Kommunal tel 036-103568

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.