search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Sopbilschaufför

#LI-priority
FörvaltningStadskontoret
ArbetsplatsJune Avfall och Miljö AB
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2017-12-18
Referensnr17-04-0058
Publicerad2017-11-22
Förvaltning
Stadskontoret
Arbetsplats
June Avfall och Miljö AB
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2017-12-18
Referensnr
17-04-0058
Publicerad
2017-11-22

Arbetsplatsbeskrivning
June Avfall & Miljö AB är ett nybildat bolag som ägs gemensamt av Jönköping, Habo och Mullsjö kommuner. Från och med den 1 januari 2018 kommer bolaget överta ansvaret för sophämtning, slamtömning och sortergårdsverksamheten för 152 000 invånare i de tre kommunerna. June Avfall och Miljö AB kommer då att bestå av ca 100 medarbetare och ha en beräknad omsättning på 130 miljoner kronor.

June Avfall & Miljö AB präglas av ett starkt engagemang där ökade miljökrav innebär nya utmaningar för att möta samhällets behov och kundens önskemål. Kvalitet och gott kundbemötande ser vi som nödvändiga framgångsfaktorer och genomsyrar vår verksamhet. Vi erbjuder en spännande vardag som präglas av viljan att arbeta för en bättre miljö.

Om avdelningen
Avdelningen för insamling består idag av ca 40 medarbetare och ansvarar för sophämtningen av hushållsavfall inom de tre kommunerna. Vi utökar nu verksamheten och behöver förstärka med ett antal chaufförer.

Arbetsuppgifter
Som sopbilschaufför får du ett är omväxlande arbete där du jobbar både självständigt och tillsammans med andra kollegor. De huvudsakliga uppgifterna består av hämtning och kontroll av hushållsavfall. Du ansvarar för att din bil är hel och ren, tvätt av fordon och tillsyn sker dagligen. Jobbet innebär även rapportering i datormiljö.

Kompetenskrav
Jobbet ställer krav på noggrannhet samt ett utpräglat servicebeteende då du blir bolagets ansikte utåt. Som person är du positiv och bidrar till god stämning i gruppen. Jobbet som sophämtare är fysiskt och du får inte vara rädd för att hugga i.

Lägst körkort C och Yrkesförarkompetensbevis (YKB) är ett krav medan vana är meriterande.

Övrigt
Vi ser gärna kvinnor som sökande.
Observera att rekrytering sker löpande och intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstiden går ut.

Upplysningar
Jan Nilsson, Produktionschef: 036-17 19 40
Magnus Lagerqvist, Transportarbetareförbundet: 010 – 480 33 81


Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Stadskontoret
Stadskontoret är den centrala förvaltningen i kommunen och kommunstyrelsens och kommunfullmäktiges serviceorgan. Vi är också en strategisk lednings- och utvecklingsresurs för hela kommunen.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.