search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Vill du vara med och rädda liv? Badmästare 2 tjänster

FörvaltningKultur- och fritidsförvaltningen
ArbetsplatsStadsgårdsbadet
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2017-12-07
Referensnr17-42-0028
Publicerad2017-11-21
Förvaltning
Kultur- och fritidsförvaltningen
Arbetsplats
Stadsgårdsbadet
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2017-12-07
Referensnr
17-42-0028
Publicerad
2017-11-21

Vi söker:
Personer som vi kan se möjligheter i, som vi tror på och ser stor potential i. Om vi hittar rätt person är vi beredda att satsa på dig och utbilda dig för att du ska känna dig säker i de arbetsområden som finns hos oss. Det viktigaste är att du har de grundegenskaper och viljan som krävs för att arbeta hos oss.
Som person behöver du tycka om att arbeta med människor, ge andra service, ha varierande arbetsuppgifter och arbeta i team tillsammans med dina kollegor för att bedriva bad- och friskvårdsaktiviteter med hög kvalité. Egenskaper för att klara det är god social kompetens, servicekänsla, flexibilitet och samarbetsförmåga.

En vanlig dag på Stadsgårdsbadet
För oss som arbetsgivare är arbetsmiljön en av våra viktigaste frågor. Därför ser vi rotation i arbetsuppgifter som en nödvändighet i våra arbetslag. Det gör vår verksamhet mindre sårbar och man får en bred kompetens inom verksamheten. Under en dag kan olika arbetspass till exempel vara att bevaka säkerheten vid bassängerna, simundervisning för barn och vuxna, se till att lokalerna är fräscha och rena, vara träningsinstruktör av olika slag som till exempel för vattengympa, spinning eller core samt hålla i introduktion i vårt gym. Du kan även arbeta i receptionen till Stadsgården där visst kassaarbete ingår. På sommaren stänger Stadsgårdsbadet och då får man chans att arbeta ute i friska luften på våra tempererade utomhusbad. Allt för att skapa en verksamhet där variation av arbetsuppgifter är nyckeln till god hälsa hos våra medarbetare.

Stadsgården som arbetsplats
Stadsgårdsbadet ingår som en del i Stadsgården som ligger i Råslätt. Stadsgården är en byggnad med bibliotek, fritidsgård, idrottshall, samlingslokaler, simhall, familjecentral/öppen förskola och högstadieskola, allt under samma tak! Stadsgården ligger mitt i Råslätts hjärta, årligen passerar tusentals besökare genom vår entré för att simma, leka, läsa, lära och bara vara. Det finns stora hjärtan på Råslätt och en lokalpatriotism som påminner om att bo i ett mindre samhälle på landet. Utmaningen och möjligheten finns i det mångkulturella och skapar en mycket spännande dynamik och sammanhållning i samhället.

Kompetens
Du har gymnasieutbildning, grundläggande datorkunskap och är gärna utbildad badmästare eller simlärare. Om du inte är utbildad simlärare finns det goda möjligheter till utbildning i vår regi. Det är endast ditt eget driv och engagemang som sätter stopp.
Simkunnighet är ett krav. För att vi ska kunna kvalitetssäkra vår verksamhet kommer aktuella sökande under rekryteringsprocessen få genomgå ett arbetsprov som inkluderar simning och dykning.
Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har arbetat med barn och ungdomar.

Belastningsregister
För att få arbeta med barn och unga måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du skickar in din ansökan då normal handläggningstid hos Polisen är cirka 2 veckor. Blanketten för att söka utdraget ur belastningsregister hittar du på Polisens hemsida. Välj belastningsregister för (Skola, förskola eller barnomsorg).
Om det blir aktuellt med en anställning önskar vi utdraget i ett oöppnat kuvert.

Upplysningar
Rekryterande enhetschef, Hugo Ranerås 036-106698, hugo.raneras@jonkoping.se
Fackligt ombud, kommunal, Andreas Klang 070-3840363, andreas.klang@jonkoping.se

Vi kallar till intervjuer löpande under ansökningstiden.

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Kultur- och fritidsförvaltningen
Kultur- och fritidsförvaltningen driver, stödjer och främjar verksamheter som bidrar till goda uppväxtvillkor för barn och unga i kommunen, verkar för att erbjuda alla kommuninvånare möjligheter till en rik och aktiv fritid, en god allmänkulturell verksamhet, bibliotek och stöd till kulturföreningar.
Kommunala fritids-, bad- och idrottsanläggningar ryms inom ansvarsområdet liksom föreningsstöd, vissa ungdomspolitiska frågor, samordning av insatser för friluftsliv, vissa folkhälsofrågor, frivilligcentralen, folkbiblioteksverksamhet och allmänkulturell verksamhet som bland annat omfattar verksamhet inom dans, film, kulturarv, offentlig utsmyckning och kultur för barn och ungdom.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.