search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Kostchef

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2018-02-01 samt 2018-04-01
Sista ansökningsdag2017-12-10
Referensnr17-71-0244
Publicerad2017-11-16
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2018-02-01 samt 2018-04-01
Sista ansökningsdag
2017-12-10
Referensnr
17-71-0244
Publicerad
2017-11-16

Vilka är vi?
Äldreomsorgen i Jönköpings kommun omsätter 1,1 miljard kronor och har 2300 tillsvidareanställda medarbetare med det gemensamma målet att erbjuda medborgarna ett brett utbud av vård och omsorg av hög kvalitet.

Till Äldreområde 1, söker Socialförvaltningen två kostchefer.

Vad innebär det att vara kostchef?

Som kostchef har du verksamhets-, ekonomi-, personal- och arbetsmiljöansvar för flera olika kök. Du ingår i en chefsgrupp med 7 kostchefer och är underställd områdeschef. Du driver verksamheten efter uppsatta mål och ansvarar för att kostverksamheten bedrivs med en god kvalitet. I arbetet ingår även att representera kostverksamheten vid olika möten samt ansvara för egenkontrollprogram.

Utvecklings- och förbättringsarbete ingår som en naturlig del i ditt ledaruppdrag och i ditt arbete har du stöd av HR-konsult, ekonom samt administrativ resurs.

Vem söker vi?
• Du har en bakgrund som kostekonom eller har en annan utbildning som bedöms likvärdig.
• Du har bred kunskap i kostfrågor och har beredskap att hantera olika typer av kostbehov hos kunderna.
• Du är resultatinriktad, initiativtagande och har en god förmåga att organisera och prioritera ditt arbete. Vi tror även att du är stabil, förtroendeingivande och har ett stort mått av personlig mognad.
• Har du erfarenhet av att tidigare ha arbetet som chef är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad erbjuder vi?
• Som ny chef i Jönköpings kommun kommer du att genomgå ett omfattande chefintroduktionsprogram och ges möjlighet till personlig vidareutveckling.
• Vi tillämpar flexibel arbetstid vilket innebär att du som chef, utifrån verksamhetens behov, själv kan välja din arbetstid inom vissa tidsramar.
• Vi är måna om att våra medarbetare ska må bra och vara friska, varför vi aktivt arbetar efter vår friskvårdspolicy samt erbjuder rabatter inom friskvårdsområdet.
• Vi tillämpar individuell lönesättning.

Övrigt
Välkommen in med din ansökan.
*Ange önskad sysselsättningsgrad

Upplysningar
Barbro Lundeby, områdeschef. Tel. 036-10 68 23
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.