search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Kock, 3 tjänster

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsRåslättskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2017-12-08
Referensnr17-60-0699
Publicerad2017-11-13
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Råslättskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2017-12-08
Referensnr
17-60-0699
Publicerad
2017-11-13

Arbetsplatsbeskrivning
Vi söker en kock till Råslätts skolområde. Råslätts skolområde består av Råslättskolan som är nybyggd F-6 skola med ca 450 elever och Grästorpsskolan som är en F-3 skola med ca 70 elever. Efter årsskiftet kommer Stadsgårdsskolan, som är en 7-9 skola med ca 280 elever, att ingå i samma område. Råslättsskolan är en mångkulturell skola med fritidshem integrerade i skolan. Du kommer att ingå i ett arbetslag med 9 medarbetare där man tillsammans ansvarar för måltidskvalité och den dagliga driften i köken.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår matlagning från grunden samt tillagning av specialkost. Det ingår även beredning av salladsbuffén, disk samt städning av köket. Tillsammans med kollegorna ansvarar du dessutom för egenkontrollen.

Kompetenskrav
Kockutbildning med erfarenhet från storkök och restaurang. Vi söker dig som har kunskap och intresse av att utveckla måltiden till en lustfylld upplevelse för våra elever och personal. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Kökschef Ismeta Sedic 036- 10 64 69
Bitr. rektor Ann- Christin Bomberg 036-10 71 10
Kommunal Jane Lindberg, 036- 10 64 69
Lina Ekeroth Sandqvist, Kostchef UBF, 036-10 66 26


Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.