search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Idrottslärare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsSanda Utbildningscentrum
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning60-100%
Tillträdesdag2018-02-19 till 2018-06-21
Sista ansökningsdag2017-12-03
Referensnr17-61-0138
Publicerad2017-11-10
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Sanda Utbildningscentrum
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
60-100%
Tillträdesdag
2018-02-19 till 2018-06-21
Sista ansökningsdag
2017-12-03
Referensnr
17-61-0138
Publicerad
2017-11-10

Vill du bli vår nya kollega på Sanda Utbildningscentrum och vara en del av en engagerad och professionell personalstyrka som med glädje antar de utmaningar det innebär att verka i en framgångsrik skola?

Vilka är vi?
Sanda Utbildningscentrum i Huskvarna består av fyra olika skolformer; Sandagymnasiet, Sanda Gymnasiesärskola, Sanda Grundsärskola och Sanda Idrottshögstadium. Sanda Idrottscentrum är också en del av verksamheten där idrottsutbildning bedrivs på skoltid som en del av gymnasieutbildningen. På Sanda Utbildningscentrum går det cirka 1400 elever och vi är cirka 200 personal där våra gemensamma ledord är Engagemang, Glädje, Professionalitet och Utmaning.Professionalitet och Utmaning.

Vad gör vi?
Skolan är ledande på att kombinera studier och idrott på alla nivåer där elever får möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. Detta för att på bästa sätt förbereda eleverna inför framtiden.

Vad innebär arbetet?
Du kommer att undervisa i idrott och hälsa på Sanda Idrottshögstadium och eventuellt på vårt gymnasium.

Vem söker vi?
Dig som är legitimerad lärare med behörighet i idrott och hälsa på grundskolenivå och gymnasienivå. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som idrottslärare.

Du är..
- Social och utåtriktad
- Engagerad och har en god kommunikationsförmåga
- Skicklig på att skapa goda relationer samt mån om att ge ett gott bemötande
- Tålmodig och flexibel

Övrig information:
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Vid frågor kontakta:
Henrik Ader, rektor
Telefonnummer: 036-106472, Mailadress: henrik.ader@jonkoping.se

Fackliga Representanter:
Lärarförbundet
Henrik Holmqvist, mailadress: henrik.holmqvist@jonkoping.seOm oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.