search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Vikariat på äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsSocialförvaltningen, äldreomsorgen
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning75%
Tillträdesdag2018-02-01
Sista ansökningsdag2017-12-01
Referensnr17-71-0221
Publicerad2017-11-10
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Socialförvaltningen, äldreomsorgen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
75%
Tillträdesdag
2018-02-01
Sista ansökningsdag
2017-12-01
Referensnr
17-71-0221
Publicerad
2017-11-10

Vilka är vi?
Smedjegårdens äldreboende är ett boende beläget i Norrahammar söder om Jönköpings centrum. Hos oss finns en demensenhet med 9 lägenheter, ett äldreboende med 18 lägenheter samt en korttidsenhet med inriktning rehabilitering bestående av 9 lägenheter. Här finns en fin egen trädgård som sätter guldkant på vardagen för de boende året runt. När vädret tillåter under sommaren tar vi med oss maten ut och intar måltider och kommer nära naturen. I huset har också Hälso- och sjukvårdsfunktionen team 10 sin verksamhet. Det finns ett nära samarbete mellan olika yrkesprofessioner och personalen arbetar efter ett fastställt schema. Hos oss arbetar vi med att utveckla ett systematiskt förbättringsarbete i vardagen där du som medarbetare har möjlighet att påverka verksamhetens utveckling.

Vad gör vi?
Hos oss består arbetet bland annat av att ge individuellt utformad personlig vård och omsorg, samt bidra till att de boende får social stimulans. Vi värnar om de boendes personliga integritet och arbetar efter den värdegrund som bygger på individens egen önskan och förmåga. Vi arbetar personcentrerat,
och med relationsskapande kontaktmannaskap. I arbetet ingår även social dokumentation och aktivt arbete med genomförandeplaner.

Vad erbjuder vi?
- Ett meningsfullt och viktigt arbete där du får möjlighet att göra skillnad för någon annan
- Bra samarbete med olika yrkesgrupper
- Trevlig närmiljö
- Rabatt på biobiljetter
- Subventionerad friskvård

Vem söker vi?
- Du är utbildad undersköterska eller har annan för tjänsten relevant utbildning som av arbetsgivaren bedömer vara likvärdig.
- Du är flexibel, har lätt för att samarbeta och kan självständigt planera och utföra ditt arbete.
- Du har ett intresse för att utvecklas i arbetet och är vill aktivt vara delaktig i vårt förbättringsarbete.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förmågor!

Övrigt
Arbetet är förlagt till dagtid och kväll vardag som helg och som det ser ut nu med tjänstgöring var tredje helg. Tjänsten är ett vikariat som är 6 månader eller längre med tillträde 2018-02-01, chans till förlängning med tjänstgöringsgrad 75% finns.

Upplysningar
Emily Lindström, enhetschef, 036-102055
Stina Oroz Facklig representant kommunal, 036-103658

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.