search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Fler medarbetare till Karlavägens ungdomsboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen, Karlavägens barn- och ungdomsboende
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagSnarast, enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2017-11-24
Referensnr17-70-0249
Publicerad2017-11-10
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen, Karlavägens barn- och ungdomsboende
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Snarast, enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2017-11-24
Referensnr
17-70-0249
Publicerad
2017-11-10

Vill du vara med i uppstarten av en ny arbetsgrupp kring en till flera ungdomar med särskilt behov av trygghet, kontinuitet och struktur? Då är en tjänst på Karlavägen rätt för dig!

Vad erbjuder vi?
- Tillsvidaretjänst 100% eller efter eget önskemål
- Möjlighet att tillsammans i teamet planera sitt egna arbetsschema
- Restid till och från din arbetsplats kan komma att ingå i din arbetstid.
- Vi tillämpar individuell lönesättning baserat på arbetets komplexitet.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel

Vilka är vi?
På Karlavägen i Tenhult finns både ett korttidshem och ett barnboende. Boendena ligger i samma hus men uppdragen skiljer sig åt. På Karlavägens barnboende dit vi nu ska utöka personalstyrkan bor idag ungdomar med intellektuella funktionsnedsättningar och diagnoser inom autismspektrumet och/eller särskilt stora behov av en individuellt utformad miljö. Idag finns nio anställda som arbetar både dag, kväll, journatt och tjänstgör två av fyra helger. Under dagtid är ungdomarna i skolan eller deltar i olika fritidsverksamheter.

Vad innebär tjänsten?
Du är ett stöd för i första hand en av ungdomarna med särskilt behov av trygghet, kontinuitet och struktur. Individens behov är alltid i centrum och du ger stöd i form av pedagogiska insatser och lågaffektivt bemötande. Du genomför omvårdnadsarbete och är delaktig i medborgarens aktiviteter. Vi arbetar utifrån kontaktmannaprincipen, vilket innebär att du har kontakt med bland annat föräldrar, skola, fritids och daglig verksamhet. Medborgaren har dubbelbemanning dygnet runt. Enheten är under utveckling och du kommer inledningsvis att främst arbeta med en av ungdomarna och vi är just nu i uppstarten av en ny arbetsgrupp för denna medborgare. På sikt när arbetsgruppen vi nu ska tillsätta är inarbetad och har utvecklat rutiner och stabilitet för medborgaren, ser vi att teamen på boendet i större utsträckning kan arbeta tillsammans med flera utav ungdomarna.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är rätt person för jobbet! Kanske har du utbildning och/ eller erfarenhet av att arbeta inom autism, har gått omvårdnadsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande. Du kanske har utbildning på KY/YH- eller på högskolenivå inom beteendevetenskap eller specialpedagogik. Det viktiga är att du har en lugn och trygg personlighet samt har god förmåga att på ett tydligt sätt kommunicera. Du förväntas tillsammans med övriga medarbetare planera och strukturera arbetet på ett självständigt, flexibelt och ansvarsfullt sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, vi söker dig som är rätt person för jobbet.

Övrigt
Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag! Det är flera tillsvidaretjänster som ska tillsättas, vi erbjuder 100% tjänstgöring men arbetsgruppen har möjlighet att på egen hand planera och lägga scheman vilket möjliggör flexibilitet avseende tjänstgöringsgrad. Arbetet är förlagt till vardag, helg, dag, kväll och journatt.

Upplysningar
Agneta Nilsson, enhetschef, 036-105902
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.