search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Arbetsinstruktör till Stadsparken

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen SDV
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
TillträdesdagSnarast enl överenskommelse till 2018-06-30
Sista ansökningsdag2017-11-26
Referensnr17-70-0248
Publicerad2017-11-09
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen SDV
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Snarast enl överenskommelse till 2018-06-30
Sista ansökningsdag
2017-11-26
Referensnr
17-70-0248
Publicerad
2017-11-09

Vilka är vi?
Vi söker en arbetsinstruktör till vår verksamhet i Stadsparken/Fixargruppen. En daglig verksamhet med 10 platser för deltagare med intellektuella funktionshinder. Med daglig verksamhet avses en meningsfull sysselsättning vars syfte är att ge personlig utveckling, stimulans, gemenskap, arbetsträning och delaktighet i samhället. Verksamheten har sin utgångspunkt på Kålgården men arbetsområdet kan vara i hela kommunen. Verksamheten har två arbetsinstruktör som har ett nära sammarbete.

Vad gör vi?
Som arbetsinstruktör har du ansvar för att instruera och handleda deltagarna i det dagliga arbetet som innebär bland annat städ och trädgårdsskötsel, bilvård, transporter och matleveranser. Merparten av arbetet utförs utomhus. Du ska leda verksamheten på ett sätt som gör att deltagarna och verksamheten utvecklas och verka för ett gott bemötande och sammarbete med deltagarna, anhöriga/gode män, kollegor och kunder. Du ansvarar också för dokumentation. Arbetstiden är dagtid måndag-fredag

Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med personer med intellektuell funktionsnedsättning. Som arbetsinstruktör är det viktigt att vara flexibel, självgående och ha förståelse för individers olika förutsättningar. Du går in med stort engagemang i ditt arbete och har förmåga att planera och strukturera det dagliga arbete och ta ett stort ansvar. Har du tidigare erfarenhet av trädgård/parkarbete är det meriterande. Körkort är ett krav.

Övrigt
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Vad erbjuder vi?
Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar. Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.

Upplysningar

Enhetschef Lena Hedell, tel: 036-10 70 66
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasocOm oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.