search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till nystartat boende, flera tjänster

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsGruppbostad Kärrhöksgatan 70B inom funktionshinderomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning85%-100%*
Tillträdesdag2018-02-01 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2017-11-23
Referensnr17-70-0246
Publicerad2017-11-09
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Gruppbostad Kärrhöksgatan 70B inom funktionshinderomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
85%-100%*
Tillträdesdag
2018-02-01 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2017-11-23
Referensnr
17-70-0246
Publicerad
2017-11-09

Vilka är vi?
Gruppbostad Kärrhöksgatan 70 B är ett nystartat boende bestående av sju lägenheter i ett våningsplan. Boendet är beläget i stadsdelen Råslätt med bra bussförbindelser till centrala Jönköping. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp på cirka 18 personer och tillsammans med kollegor ansvarar du för planering och utveckling av verksamheten. Vi söker såväl dag- som nattpersonal.

Vad gör vi?
Arbetet består i att enligt LSS ge individuellt stöd och service till personer som har behov av omvårdnad, omfattande tillsyn och hälso- och sjukvård. Arbetet styrs utifrån den individuella genomförandeplanen och du ska arbeta på ett stödjande sätt så att personerna kan leva ett självständigt, aktivt och meningsfullt liv utifrån var och ens förutsättningar och behov. Alla i ett boende förekommande praktiska uppgifter samt personlig omvårdnad där sondmatning, hantering av kateter, tracheostomi och syrgas m m kan förekomma. I arbetet ingår också att upprätthålla och skapa god kontakt med sjuksköterska, anhöriga/närstående, företrädare och andra i nätverket viktiga personer. Tillsammans med dina kollegor arbetar du med ständiga förbättringar.

Vem söker vi?
Vi ser att du som söker tjänsten är utbildad undersköterska och har tidigare erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Att se till medborgarnas olika behov och möjligheter är en självklarhet för dig. Det är viktigt att du har ett professionellt och respektfullt bemötande samt en förmåga att skapa trygghet och lugn även i stressiga situationer. Du har erfarenhet av att utföra förkommande hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegering från sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut. Du tycker det är stimulerande med både teamarbete och självständigt arbete. Datorvana samt goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift är ett krav då dokumentation är en viktig del av arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Vad erbjuder vi?
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel

Övrigt
*Ange önskad sysselsättningsgrad i ansökan.
Arbetstiden är förlagd till dag/kväll/helg/vaken natt.
Flera tjänster, såväl dag som vaken natt.
Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan redan i dag!

Upplysningar
Birgitta Lundahl, Enhetschef 036-10 53 74
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.