search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Ramsaygårdens specialboende söker undersköterska!

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%*
TillträdesdagEnl överenskommelse
Sista ansökningsdag2017-11-16
Referensnr17-71-0233
Publicerad2017-11-07
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%*
Tillträdesdag
Enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2017-11-16
Referensnr
17-71-0233
Publicerad
2017-11-07

Vilka är vi?
Ramsaygårdens äldreboende ligger vackert beläget vid Vättern, 5 km norr om Jönköpings centrum. Äldreboendet består av fyra enheter, Gläntan, Solbacken, Solhöjden och Utsikten. Dessa enheter består i sin tur av tio lägenheter vardera, 40 totalt. Ramsaygården är ett boende för personer med svår kognitiv svikt, svåra beteenden och symptom. Då Ramsaygården är ett specialboende så har vi något högre bemanning än andra vanliga särskilda boenden och vanliga demensboenden. Vi söker en undersköterska som trivs med att arbeta flexibelt och trivs med ett arbete som är ständigt föränderligt där kreativitet och trygghet i sig själv är av största vikt.

Vad gör vi?
Vi som arbetar på Ramsaygårdens äldreboende har arbetsuppgifter som bland annat består av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt social stimulans. Vi arbetar efter ett salutogent synsätt, där vi tillvaratar varje individs förmågor. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som ska arbeta för att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Vi ska erbjuda stöd och hjälp med hög kvalitet för ett självständigt liv. I arbetet ingår även social dokumentation och aktivt arbete med genomförandeplaner.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom omvårdnadsyrket och/eller inom demensvård. Våra dagar ser aldrig likadana ut och därför bör du som söker vara flexibel. Vi ser gärna att du är initiativtagande och kreativ som person samt att du självklart har ett genuint intresse för demensvården och arbete med äldre.

Vad erbjuder vi?
- Arbete på en arbetsplats som, enligt medarbetarundersökningen 2016, har nöjdast personal inom äldreomsorgen.
- Arbete på en arbetsplats där personalinflytande är viktigt!
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel.

Övrigt
*Ange önskad sysselsättningsgrad.
Arbetet är förlagt till dagtid om inte annan överenskommelse sker.
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Upplysningar
Jonas Arvidsson, enhetschef tel: 036- 10 26 94
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc


Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.