search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare 1-3

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsTabergs skolområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2018-01-08
Sista ansökningsdag2017-11-16
Referensnr17-60-0685
Publicerad2017-11-02
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Tabergs skolområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2018-01-08
Sista ansökningsdag
2017-11-16
Referensnr
17-60-0685
Publicerad
2017-11-02

Arbetsplatsbeskrivning
I Tabergs skolområde ingår Tabergsskolan, som är en F-5 skola med ca 280 elever och ca 45 anställda, samt Taheskolan, som är en F-4 skola med ca 120 elever och ca 20 anställda. Skolorna finns i Taberg, och ligger vackert belägna ca 10 km söder om centrala Jönköping. Här bjuds fantastiska miljöer med skog, sjö och berg i omedelbar närhet till skolan.

Skolorna arbetar med profilen: "natur och kultur". Anställda, elever, vårdnadshavare, studenter och gäster på skolan beskriver att de upplever en fantastisk arbetsmiljö där trivsel och trygghet präglar andan på enheten. Skolornas vision är: ”Vi vill skapa en gemenskap, där alla är trygga och växer, tar ansvar, visar respekt och lär för livet.” Tabergs skolområde är en övningsskola, vilket innebär att vi regelbundet tar emot studenter från JU.

Arbetsuppgifter
- Tjänsten avser arbete i årskurs 1 och 2.
- Undervisning tillsammans med klasslärare
- Undervisning i mindre grupp/halvklass
- Enskild undervisning
- Planera och samarbeta med övrig personal kring våra gemensamma elever
- Dokumentation av insatser och framsteg
- Andra uppgifter som gynnar elevernas utveckling

I begreppet undervisning avses undervisningens fem centrala områden planering, genomförande, kunskapsbedömning, uppföljning och dokumentation.

Kompetenskrav
Du är utbildad lärare med legitimation med behörighet för undervisning mot åk 1-3

Övrigt
Annonsen avser tjänst inom lågstadiesatsningen.

Upplysningar
Rektor
Pär Henriksson
036-10 24 29

Lärarnas riksförbund
Linda Starby
036-10 38 35

Lärarförbundet
Fredrik Petersson
036-10 38 36
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.