search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Förskollärare i förskoleklass

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsSödergårdsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2018-01-01
Sista ansökningsdag2017-11-16
Referensnr17-60-0673
Publicerad2017-11-02
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Södergårdsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2018-01-01
Sista ansökningsdag
2017-11-16
Referensnr
17-60-0673
Publicerad
2017-11-02

Arbetsplatsbeskrivning
Södergårdsskolan är en mångkulturell F-6 skola med ca 450 elever som är belägen i södra Huskvarna. Till skolan är det gångavstånd från Huskvarna centrum men det finns också goda kommunikationer. Ungefär hälften av våra elever går på våra fem fritidshem. På skolan finns det 75 personal. På Södergårdsskolan är alla lärare utbildade och legitimerade.
Från hösten 2016 är Södergårdsskolan en övningsskola som tar emot studenter, vilket vi tycker är roligt och stimulerande.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i förskoleklass och fritidshem med sedvanliga arbetsuppgifter för lärare i förskoleklass och fritidshem i ett nära samarbete med hela arbetslaget

Kompetenskrav
Du är utbildad och legitimerad förskollärare och/eller F-3 lärare.

Övrigt
Vi söker en förskollärare som ska arbeta i både förskoleklass och fritidshem som tillsammans med arbetslaget ska vidareutveckla verksamheten för att gynna kunskapsutvecklingen för alla våra elever.
Talar du arabiska och/eller assyriska, kan det ses som meriterande. Södergårdsskolan är en skola med ett stort engagemang och höga ambitioner. Välkommen med din ansökan!

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar
Mona Olofsson, rektor 036-103974
Lise-Lotte Åkerberg, Lärarförbundet 036- 107347

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.