search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Förskollärare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsGränna fo
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2018-01-01
Sista ansökningsdag2017-11-16
Referensnr17-60-0671
Publicerad2017-11-02
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Gränna fo
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2018-01-01
Sista ansökningsdag
2017-11-16
Referensnr
17-60-0671
Publicerad
2017-11-02

Arbetsplatsbeskrivning
Gränna förskoleområde består av fem förskolor. Två är placerad i Gränna, Polkagrisen och Luftballongen dessa har vardera fyra avdelningar. Förskolan i Ölmstad har också fyra avdelningar medan Visingsö och Örserum har två avdelningar var.
Alla förskolor ligger i lugna områden med fina gårdar och nära till naturen. Vi har hög andel förskollärare på våra avdelningar och många har lång yrkeserfarenhet.
Vi arbetar utifrån ett systematiskt kvalitetsarbete som genomsyrar utvärdering, planering, dokumentation och kompetensutveckling. Området är övningsförskola och har ett samarbete med högskolan för lärande och kommunikation.

Arbetsuppgifter
Att tillsammans med kollegorna och chefer skapa en trygg, rolig och lärorik förskolemiljö. Planera, utvärdera, och dokumentera verksamheten utifrån barnens intresse och barnens rätt att få nya erfarenheter, ett förändrat kunnande och möjlighet till inflytande och delaktighet,

Kompetenskrav
Vi söker dig som är leg. förskollärare och har en nyfikenhet och lust att tillsammans med barn och kollegor utforska vår omvärld. Du ska ha ett gott bemötande av såväl barn som vårdnadshavare och kollegor, vi vill att du ska tycka att kommunikation är utvecklande.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar
Förskolechef Eva Nordh tfn. 036-103407
Biträdande förskolechef Nils Stillström tfn. 036-103425
Lärarförbundet Kristina Göransson tfn. 0390-33357

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.