search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Junegårdens äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning80%
Tillträdesdag2018-01-15
Sista ansökningsdag2017-11-16
Referensnr17-71-0227
Publicerad2017-11-02
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
80%
Tillträdesdag
2018-01-15
Sista ansökningsdag
2017-11-16
Referensnr
17-71-0227
Publicerad
2017-11-02

Vilka är vi?
Junegården är Jönköpings äldsta äldreboende. Vi finns centralt på Gräshagen med trivsam omgivning och trevlig trädgård. Boendet består av 5 enheter varav 1 korttidsboende med 17 lägenheter.
Vi söker nu en medarbetare som tillsammans med oss vill ansvara för att ge daglig omvårdnad och omtanke till boende på enheten. Vi är ett arbetslag på 8 medarbetare som trivs med varandra. Vi arbetar efter det salutogena synsättet där vi tar vara på varje individs förmåga. Vi uppskattar rak kommunikation, flexibilitet samt att ha roligt och skratta tillsammans.

Vad innebär tjänsten?
Hos oss arbetar vi med alla förekommande arbetsuppgifter på särskilt boende. Arbetsuppgifterna består av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt erbjuda social stimulans. Vi lägger stor vikt vid individers integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att ha individen i fokus. I vårt arbete ingår även ett aktivt kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation.

Vem Söker vi?
Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet eller motsvarande. Du har ett intresse för människor, vill arbeta utifrån ett salutogent synsätt och har ett professionellt bemötande. Du är självständig och kan planera/strukturera ditt arbete. Du är flexibel, lyhörd och har en god samarbetsförmåga. samt en positiv inställning till din yrkesroll. Vi önskar att du har ett intresse för att utvecklas i arbetet och vill vara delaktig i vårt förbättringsarbete.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga förmågor och egenskaper

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder bland annat:
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter
- Förmånscykel

Övrigt
Tjänsten är tillsvidare på 80% och arbetet är förlagt till dag/kväll och i nuläget 2 av 5 helger, löpande urval tillämpas så du är välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Annelie Persson Enhetschef 036-105098
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.