search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare i fritidshem

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsTorps skola Bankeryd
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
Tillträdesdag2018-01-08 el efter ök
Sista ansökningsdag2017-11-14
Referensnr17-60-0681
Publicerad2017-10-31
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Torps skola Bankeryd
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2018-01-08 el efter ök
Sista ansökningsdag
2017-11-14
Referensnr
17-60-0681
Publicerad
2017-10-31

Arbetsplatsbeskrivning
Vill du jobba på Jönköpings kommuns nybyggda F-6 skola?
Vill du ha roligt på jobbet? Vill du nå ännu större framgångar i ditt arbete?

Då ska du arbeta hos oss på Torps skola! Vi behöver nu utöka personalstyrkan med ytterligare en pedagog med stort engagemang och arbetsglädje.

Vi söker dig som bidrar till elevernas bildning både när det gäller grundläggande kunskaper och en välförankrad värdegrund. Vi vill att våra elever:
-ska känna framgång i sitt skolarbete
-ska kunna arbeta med lust och glädje
-ska få de förutsättningar de behöver för en allsidig utveckling.

Torps F-6 skola ligger i Bankeryd, skolan ligger nära en busshållplats med täta förbindelser till Jönköping centrum under dagtid. På skolan kommer till hösten finnas ca 280 elever. Vi som arbetar på Torps skola är engagerade pedagoger med ett brinnande intresse för att utveckla vår verksamhet så att elever ges en kreativ, lärande och utmanande undervisning. Vi har det senaste inom teknisk utrustning i varje klassrum, gott om läsplattor och inte minst en mycket fin innemiljö.

Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med elever i åk 2-5 både på fritidshemmet och i skolsamverkan. Målet är att skapa en spännande och lärorik fritidshemsverksamhet. Tillsammans planerar man, följer upp och dokumenterar sitt arbete. På skolan har vi som prioriterat område detta läsår att utveckla rastverksamheten och detta kommer vara en del av ditt uppdrag på skolan.

Kompetenskrav
Du är legitimerad lärare i fritidshem alternativt har du fritidspedagogexamen.

Vi söker dig som:
-har god samarbetsförmåga och tillför entusiasm, energi och lust i arbetet och är lyhörd för idéer.
-är självgående, strukturerad och ordningsam.
-har förmågan att se elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får dem att växa.

Erfarenhet av tidigare arbete i fritidshem och i skolsamverkan är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar
Bitr. rektor Kajsa Johansson 036-106540
Magnus Borg (representant lärarförbundet) 036-106592

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.