search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska natt till Kärrhökens äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%*
TillträdesdagSnarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag2017-11-20
Referensnr17-71-0226
Publicerad2017-10-30
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%*
Tillträdesdag
Snarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2017-11-20
Referensnr
17-71-0226
Publicerad
2017-10-30

Vilka är vi?
Kärrhöken är ett äldreboende med 48 lägenheter fördelade på sex enheter varav två demensenheter. Äldreboendet är beläget på Råslätt med bra bussförbindelser till centrala Jönköping. Vi som arbetar på äldreboendet har ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner och vi består av en sammanhållen arbetsgrupp. Vi söker nu en undersköterska som är intresserad av att arbeta vaken natt till vår arbetsgrupp.

Vad gör vi?
Vi som arbetar på Kärrhökens äldreboende har arbetsuppgifter som bland annat består av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt social stimuli. För oss är det viktigt med den boendes integritet, medbestämmande och delaktighet. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som ska arbeta för att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. I vårt arbete ingår även social dokumentation och aktivt arbete med genomförandeplaner.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet och det är meriterande om du har ett par års erfarenhet av arbete inom omvårdnadsyrket. Du som söker är initiativrik och lyhörd för hyresgästernas behov och har ett professionellt bemötande. Då arbetet är förlagt till natt är det viktigt att du är självgående och känner dig trygg i rollen som undersköterska. Empati och förmåga är viktiga faktorer i yrket då det hjälper dig att sätta dig in i medborgaranas situationer. Vi söker vidare dig som har lätt för att samarbeta och är stabil. Vi värderar personlig mognad högt!

Vad erbjuder vi?
- Arbete i en arbetsgrupp som präglas av gemenskap.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.

Övrigt
*Ange önskad sysselsättningsgrad.
Arbetet är förlagt till vaken natt.
Urval sker löpnade, välkommen med din ansökan.

Upplysning

Madeleine Fritzon, enhetschef tel: 036-102502
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.