search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterskor till demensenhet

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsKärrhökens äldreboende
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%*
TillträdesdagSnarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag2017-11-20
Referensnr17-71-0225
Publicerad2017-10-30
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Kärrhökens äldreboende
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%*
Tillträdesdag
Snarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2017-11-20
Referensnr
17-71-0225
Publicerad
2017-10-30

Vilka är vi?
Kärrhöken är ett äldreboende med 48 lägenheter fördelade på sex enheter varav två demensenheter. Äldreboendet är beläget på Råslätt med bra bussförbindelser till centrala Jönköping. Vi som arbetar på äldreboendet har ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner och vi består av en sammanhållen arbetsgrupp. Vi söker nu två undersköterskor som är intresserade av att arbeta på en av våra demensenheter och vill bli en del av vår arbetsgrupp.

Vad gör vi?
Vi på Kärrhökens demensenhet arbetar med att ge individuellt anpassad vård och omsorg samt social stimulans. Vi lägger stor vikt vid medborgarnas integritet och arbetar efter den värdegrund som bygger på individens önskan och förmåga. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som ska arbeta för att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Vi ska kunna erbjuda stöd och hjälp med hög kvalité för ett självständigt liv. Vidare arbetar vi med relationsskapande kontaktmannaskap, social dokumentation samt har ett aktivt arbete med genomförandeplaner.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet och det är meriterande om du har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Vi arbetar med individer med demens vilket ställer krav på omhändetagande och förhållningssätt, därför söker vi dig som kan anpassa dig till olika situationer och har ett gott bemötande. Empati och förmåga är viktiga faktorer i yrket då det hjälper dig att sätta dig in i medborgaranas situationer. Vi söker vidare dig som har lätt för att samarbeta i grupp, är strukturerad, initiativtagande och stabil. Självklart ska du även ha ett intresse av att arbeta med äldre!
Vi värderar personlig mognad högt!

Vad erbjuder vi?
- Arbete i en arbetsgrupp som präglas av gemenskap.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.

Övrigt
*Ange önskad sysselsättningsgrad.
I denna rekrytering tillsätts två tjänster.
Arbetet är förlagt till dag, kväll och helg.
Urval sker löpnade, välkommen med din ansökan redan idag.

Upplysning
Madeleine Fritzon, enhetschef tel: 036-102502
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasocOm oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.