search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Förskollärare i Förskoleklass

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsHovslätts skolområde
AnställningsformTillsvidareanställning
Omfattning100 %
Tillträdesdag2017-12-01
Sista ansökningsdag2017-11-15
Referensnr17-60-0675
Publicerad2017-10-30
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Hovslätts skolområde
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2017-12-01
Sista ansökningsdag
2017-11-15
Referensnr
17-60-0675
Publicerad
2017-10-30

Arbetsplatsbeskrivning
Hovslättsskolan är en enhet som består av en förskoleklass, fritidshem och grundskola F-6 med ca 310 barn/elever samt 45 stycken anställda. Utbildningsenheten är belägen 5 km söder om Jönköpings centrum. I närområdet finns idrottsplats, hembygdsgård, vandringsled och fin natur.

Arbetsuppgifter
Arbete i förskoleklass. Vi har nu i höst startat en ny organisation där du kommer att vara en viktig del. Du kommer att ha huvudansvar för en av våra två förskoleklasser och jobba tillsammans med fritidspedagoger. Läs- och skrivinlärning och samverkan med årskurs 1 är viktiga inslag i vår verksamhet.
Vårt arbetssätt omfattas av läroplanen och övriga styrdokument där omsorg, fostran och lärande bildar en helhet.

Kompetenskrav
Förskollärarexamen.
Personlig lämplighet för tjänsten är viktigt.
Du har god samarbetsförmåga. Du är engagerad, flexibel och arbetar aktivt för att göra verksamheten bättre. Erfarenhet av liknande tjänst är meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar
Krister Gustavsson, Rektor, 036-103760
Helena Josefsson, Lärarförbundet, 036-103747

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.