search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Vårdare till gruppbostad

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsKärrhöksgatans gruppboende
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagSnarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag2017-12-07
Referensnr17-70-0233
Publicerad2017-10-26
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Kärrhöksgatans gruppboende
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Snarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2017-12-07
Referensnr
17-70-0233
Publicerad
2017-10-26

Vilka är vi?
Kärrhöksgatans Gruppbostad ligger i Råslätt och drivs som en personal intraprenad. Detta innebär vi har ansvar för verksamhet, ekonomi och personal. Vår arbetsgrupp består idag av 7 st medarbetare som arbetar utifrån ett rörligt schema och på gruppbostaden bor 5 medborgare i åldrarna 22-63. Samtliga medborgare har intellektuella funktionshinder och har varierande omvårdnadsbehov. Medborgarnas behov skall alltid vara utgångspunkten i vårt arbete. Vi lägger stor vikt vid god kosthållning, vi handlar och lagar all mat och vi är ute på mycket promenader och bussturer. Vi söker nu en vårdare som vill bli en del av vår arbetsgrupp.

Vad gör vi?
Våra arbetsuppgifter består bland annat att ge personlig omvårdnad, träning och service med beaktande av brukarens personliga integritet. Brukarens behov skall vara utgångspunkten och personalen skall arbeta utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt för att öka självständigheten hos brukarna med inslag av både social och praktisk träning. Arbetet syftar till att ge den enskilde ett så innehållsrikt och kvalitativt liv som möjligt. Vi tillämpar kontaktmannaskap vilket innebär att varje personal har ansvar för en brukare och håller därmed kontakten med anhöriga, gode män, daglig verksamhet osv. Dokumentation är ett naturligt inslag i arbetet.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom omvårdnadsyrket. Personlig mognad värderas högt då det hjälper dig att förstå olika situationer som den enskilde kan befinna sig i. Som person är du initiativtagande, flexibel och du tar ansvar för självständigt arbete såväl som du kan samarbeta och arbeta i grupp. Vi på Kärrhöksgatans gruppbostad arbetar utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt och därför bör du som söker ha god pedagogisk insikt.
B-körkort är ett krav!

Vad erbjuder vi?
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.

Övrigt
Arbetstiden är förlagd till dag, kväll, helg och sovade jour.
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysning
Ulrika Andersson och Anki Göransson, Personalansvariga tel: 036-10 30 75
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.