search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterskor till Stattutgatans äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%*
TillträdesdagEnl överenskommelse
Sista ansökningsdag2017-11-23
Referensnr17-71-0206
Publicerad2017-10-12
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%*
Tillträdesdag
Enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2017-11-23
Referensnr
17-71-0206
Publicerad
2017-10-12

Vilka är vi?
Stattutgatans äldreboende ligger på Dalviksområdet med cykelavstånd och goda bussförbindelser från centrala Jönköping. Här bor ett 60-tal personer och på vårt demensboende finns det 12 platser.

På Stattutgatans äldreboende arbetar ett 60-tal engagerade medarbetare och vi söker nu dig som vill bli en i gänget. Vi söker ett flertal nya medarbetare, för tillsvidareanställning och längre vikariat.

Vad gör vi?
Hos oss arbetar vi med alla förekommande arbetsuppgifter på äldreboende. Arbetsuppgifterna består bland annat av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt social stimulans. Vi lägger stor vikt vid individernas integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att hela tiden ha individen i fokus. I vårt arbete ingår även ett aktivt kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som har erfarenhet av omvårdnadsarbete, dokumentation och kontaktmannaskap. Som person är du flexibel och kan förhålla och anpassa dig till situationen du befinner dig i. Du tycker om att samarbeta med dina kollegor och har vilja och förmåga att stötta andra. Du kan självständigt planera och utföra ditt arbete.

Vad erbjuder vi?
- Ett inspirerande arbete i ett erfaret team med bra sammanhållning.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.

Övrigt
*Ange önskad tjänstgöringsgrad i din ansökan.
Intervjuer planeras att börja hållas under vecka 45.

Upplysningar
Enhetschef Sara Sehler, 036-107586
Företrädes vis via e-post sara.sehler@jonkoping.se
Kommunal sektion vård och omsorg: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.