search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Rekryteringskonsult

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsSocialförvaltningen
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
Tillträdesdag2019-11-15 eller snarast till 2020-08-31
Sista ansökningsdag2019-09-27
Referensnr19-71-0162
Publicerad2019-09-13
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Socialförvaltningen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2019-11-15 eller snarast till 2020-08-31
Sista ansökningsdag
2019-09-27
Referensnr
19-71-0162
Publicerad
2019-09-13

Vill du bli vår nya kollega på rekryteringenheten och arbeta med rekrytering och marknadsföring? Hos oss får du möjligheter att påverka och utveckla ditt eget och verksamhetens arbete.

Vilka är vi?
Socialförvaltningen är en av åtta förvaltningar i Jönköpings kommun med ca 5000 medarbetare varav ca 250 chefer. Socialförvaltningen jobbar med människor i alla åldrar och livssituationer - barn, ungdomar, familjer, äldre och personer med funktionsnedsättning.
Vi på rekryteringsenheten består av fyra rekryteringskonsulter samt en administratör och är en del av Socialförvaltningens HR-enhet vilken totalt består av ett tjugotal medarbetare. Rekryteringsenheten är en stödfunktion för chefer i rekryteringsärenden och vi arbetar övergripande med att samordna och utveckla rekryteringsprocesser och marknadsföringsaktiviteter. Arbetsplatsen är centralt belägen i Jönköping.

Vad gör vi?
Som rekryteringskonsult är du främst ett stöd för chefer i rekrytering. I vissa fall är du med i hela rekryteringsprocessen och ibland enbart någon del, exempelvis annonsering och urval. Vi på rekryteringsenheten ansvarar för sammanhållning och hanteringen av semesterrekryteringen och en annan viktig del i vårt arbete är att marknadsföra Socialförvaltningen som en attraktiv arbetsgivare. Det innebär bland annat att vi är ute och träffar studenter samt potentiella, framtida medarbetare på mässor, karriärsdagar och skolor.

Vi arbetar ständigt med att förbättra och utveckla vår interna verksamhet, där internkommunikation och uppföljning av genomförda insatser utgör två viktiga delar. Jobbet som rekryteringskonsult innebär ett spännande och varierande arbete där du kommer att involveras mer eller mindre i alla våra uppdrag – rekrytering, extern/intern marknadsföring samt uppföljnings- och analysarbete. Du kommer också att ingå i en eller flera av HR-enhetens arbetsgrupper där vi utvecklar våra rutiner och verktyg.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en högskoleexamen inom personalområdet eller annan utbildning som arbetsgivaren finner relevant för tjänsten. Det är meriterande om du som söker har drivit hela rekryteringsprocesser, allt från annonsering till intervjuer och referenstagning. Du har ett stort servicefokus och har lätt för samarbeta med andra. Du har lätt att anpassa dig till olika situationer och har ett kreativt tänkande. Vidare ser vi att du uttrycker dig väl i det svenska språket i både tal och skrift och är bekväm med att hålla presentation i små och stora grupper. 
Vi värderar personlig lämplighet högt!

Vad erbjuder vi?
- Flexibel arbetstid
- Kortare arbetstid juni-augusti
- Betald semester första anställningsåret
- Gym på arbetsplatsen

Övrigt 
Tjänsten är ett föräldrarvikariat fram till 31 augusti. 
Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Vid frågor kontakta:
Annika Werlefelt, enhetschef tel: 036- 10 56 82
Envera Aljic, rekryteringskonsult tel: 036-10 27 59
Fackliga representanter, se Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.