search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare musik åk 1-6

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsSödergårdsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-09-29
Referensnr19-60-1982
Publicerad2019-09-12
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Södergårdsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-09-29
Referensnr
19-60-1982
Publicerad
2019-09-12

Välkommen till Södergårdsskolan!
Vår skola är belägen på Huskvarna söder. Det är en skola med gamla anor och som är lite av navet på Huskvarna söder. Vi är en mångkulturell skola som utgår från ett positivt förhållningssätt och en god värdegrund. Vi står för lärglädje hela vägen.

Ditt nya jobb
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att planera och genomföra musikundervisningen i årskurs 1-6 samt att dokumentera och följa upp eleverna i ämnet. Du ska utveckla undervisningen tillsammans med vårt praktisk estetiska arbetslag och med övriga kollegor. Vi bygger all vår undervisning utifrån ett språkutvecklande arbetssätt.

Vi värdesätter olikheter och en varierad och balanserad sammansättning av innehåll och arbetsformer för att alla elever ska må bra och nå målen. Tillsammans med övrig personal ansvarar du för att ge barnen en lärande, meningsfull, utmanande och rolig vistelse i våra verksamheter. I ditt arbete finns du till för alla elever på skolan och anammar skolans gemensamma förhållningssätt.

Din kompetens
Vi söker dig som är behörig att undervisa i musik åk 1-6. Vi söker en entusiasmerande, inspirerande och nytänkande musiklärare som gillar att vara delaktig i aktiviteter som bärs upp av musik exempelvis avslutningar, julfirande, luciatåg etc. Meriterande är även lärarlegitimation i andra ämnen och kompetens i IKT. Du är väl insatt i och kan konkret använda skolans styrdokument i verksamheten. Du strävar efter att utveckla varje elevs förmågor kunskapsmässigt och socialt. Erfarenhet av att ha arbetat med barn med särskilda behov och har goda ledaregenskaper är meriterande.

Som person har du lätt för att skapa personliga relationer med eleverna och arbetar för trygghet och studiero. Du har en positiv grundinställning. Du tar ansvar i ditt arbete och har ett nyfiket förhållningssätt. Vi välkomnar dig som: 

  • är trygg i dig själv och kan skilja på det personliga och det professionella
  • har lätt för att arbeta elevinriktat med eleven i centrum 
  • har god samarbetsförmåga  
  • har förmåga att intressera, entusiasmera och engagera
  • är flexibel i ditt arbete
  • är självgående och ansvarsfull

Bra att veta 
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar ansökan om registerutdraget här. Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Katarina Vågerdal, Rektor 036-10 39 74
Hans Sandblad, Lärarförbundet 036-10 23 75
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.