search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Förskollärare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsFlahults förskoleområde
AnställningsformTillsvidareanställning
Omfattning100 %
Tillträdesdag2020-01-06
Sista ansökningsdag2019-09-29
Referensnr19-60-2314
Publicerad2019-09-09
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Flahults förskoleområde
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2020-01-06
Sista ansökningsdag
2019-09-29
Referensnr
19-60-2314
Publicerad
2019-09-09

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Nu söker vi dig som vill utveckla barnens förmåga, kunskaper och tilltro till sig själva och förbereda dem för livet och framtiden. Du arbetar nära barngruppen och ser barnens behov av stimulans för sitt lärande genom leken. Tillsammans med dina kollegor har ni ett gemensamt ansvar för hela utbildningen och att det främjar barns utveckling och lärande, i enlighet med förskolans läroplan och övriga styrdokument.

Välkommen till oss
Vi söker två förskollärare. En av tjänsterna är för närvarande placerad på förskolan Snilleblixten, som är en av två förskolor som tillhör Flahults förskoleområde. Förskolan har en fantastisk innemiljö med ljusa och rymliga lokaler. Vi har en utemiljö med stora ytor och en skolskog som vi ofta besöker. Snilleblixtens förskola har en verksamhet som är baserad på tre delar, teknik/naturvetenskap, musik/rörelse och skapande. Besök gärna vår hemsida och läs mer om hur vi arbetar på Snilleblixtens förskola. www.jonkoping.se/snilleblixtensforskola.

Den andra tjänsten är för närvarande placerad på Slättens förskola. Slättens förskola ligger centralt i Norrahammar tillsammans med Slättensskolan F-5. Förskolan har tre avdelningar med sammanlagt ca 48 barn. På Slättens förskola vill vi erbjuda en trygg miljö som samtidigt utmanar och lockar till lek och aktivitet. Länk till information om Slättens förskola 

Båda förskolorna kännetecknas av en verksamhet som ger trygghet för barn och föräldrar. Vi arbetar  med hållbar utveckling och Grön Flagg.

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare eller nyutbildad förskollärare. Datorer och annan IT-utrustning känner du dig helt bekväm att arbeta med. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta i olika konstellationer och sammanhang samt besitter en personlig mognad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Vill du veta mer?
Johanna Sandwall, tf rektor, 036-10 36 71
Maria Berg, tf rektor, 036-10 25 66

Fackliga företrädare

Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje!

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.